Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мешан сачЗагрейте намазнения сач и изпържете свинското месо и кървавицата. Извадете го и сложете нарязания лук, после чушки и гъби да се запържат....
2
Какво е сач?
Сачът представлява глинен съд, на който може да се приготвят както зеленчуци, така и месото....
Как да си приготвим катми на сачКато че ли забравихме „простичките” български гозбички, които обаче са уникално вкусни и едва ли изобщо могат да се сравнят с каквито и да било други...
2
Сач на огън
Сипва се повечко вода, за да не се спука сачът, ако се добавя студена вода при загрял сач. Разбърква се....
Хляб на сач
Печенето става бързо, защото самият сач е топъл и самата фурна, но хлябът на сач не изгоря....
Сирене върху сач
Режем сиренето на плочки и го редим на глинен сач.
Лука режем на тънки полумесеци и нареждаме върху сиренето....
Сач по селски
Последователно се запържват картофите, месото, лукът и гъбите.
Сачът се загрява и върху него се нареждат полуготовите продукти, киселите краставички...
Паламуд на сач
През това време нагрейте глинен сач или на дървени въглища, или ако сте в домашни условия - на обикновен котлон....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: