Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия на Глинен сач

Ястия на Глинен сач

Разгледай всички 44 авторски предложения за ястия на глинен сач в Gotvach.bg.
Какво е сач?Какво е сач?
Сачът представлява глинен съд, на който може да се приготвят както зеленчуци, така и месото....
Как се готви на сач?Как се готви на сач?Сачът е типичен за Балканския полуостров глинен съд за готвене....
Сач на огънСач на огън
Сипва се повечко вода, за да не се спука сачът, ако се добавя студена вода при загрял сач. Разбърква се....
Хляб на сачХляб на сач
Печенето става бързо, защото самият сач е топъл и самата фурна, но хлябът на сач не изгоря....
Марудници на сачМарудници на сач
Марудниците на сач са готови....
Пататник на сачПататник на сач
Пататникът на сач е готов....
Сирене върху сачСирене върху сач
Режем сиренето на плочки и го редим на глинен сач. Лука режем на тънки полумесеци и нареждаме върху сиренето....
Баница в сачБаница в сач
Гасите содата в киселото мляко. В купа разбивате с миксер яйцата и добавяте към тях шупналото кисело мляко, газираната вода и разбърквате допълнително...
Кашкавал на сачКашкавал на сач
Малък или със средна големина сач се загрява. Намазва се с олио. Доматът се измива и нарязва на 3 дебели шайби....
Домашен зеленчуков сачДомашен зеленчуков сач
Всички нарязани продукти запържваме с повече олио в дълбок тиган и прехвърляме в загрят сач, като добавяме печените чушки, домат и краставичките....
Катми на сачКатми на сач
Катмите на сач се поднасят със сладко, шоколад, мед, сирене, кашкавал......
Макарони на сачМакарони на сач
4
В нагрятия сач се слагат осолените на вкус макарони и се нагряват, прибавя се настърганият кашкавал и се изчаква хубаво да се разтопи....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: