Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински хапки на тиганНарязваме месото на хапки.
Загряваме силно тефлонов тиган, слагаме месото и поливаме със соевия сос, печем за кратко, без да разбъркваме.
Обръщаме...
Разкошни мариновани свински ребърца
В подходящ съд смесвате мед 1 с.л., доматено пюре 3 с.л., соев сос 1 ч.л., кайенов пипер, черен пипер, кимион, сух чесън.
Разбърквате до еднородна...
Свински котлети със сос
Котлетите се начукват. Прави се паста от счукания чесън, олиото, лимоновия сок, горчицата, солта, черния пипер, розмарина и мащерката.
С получената...
Свински момици с ориз
Сваряваме в подсолена вода момиците. Запържваме лука, ориза, докато стане прозрачен и добавяме картофа.
След това слагаме червения пипер и след...
Свински пържоли с вино
Ако месото е на едно голямо парче, се нарязва на пържоли с дебелина около 1 см. Не се начуква в никой случай.
Пържолите се посоляват със хималайската...
Свински дроб и бъбрециВъв вряща и подсолена вода бланшираме дроба и бъбреците.
Нарязваме ги на хапки.
Запържваме ги с масло, добавяме сол и ги захлупваме да поврят...
1
Свински кюфтета на скара
В купа слагаме каймата и свинското месо, натрошаваме предварително накиснатия хляб във вода, нарязания лук, яйцето, подправките и смесваме хубаво....
Свински пържоли под шубаПодреждаме си пържолите в тава или подходящ съд за печене.
Нарязваме на кръгове лука и картофите, подреждаме ги върху пържолите.
Намазваме отгоре...
1
Свински ребърца по селски
Нарежете ребрата на парчета. В купа сложете всички подправки, зехтин, меда и счукания чесън, разбъркайте. Почистете картофите и ги разрежете на половина...
Свински уши на фурна
Почистваме и измиваме свинските уши. Сваряваме ги в тенджера с подсолена вода, където сме добавили нарязаните на едро лук, моркови и целина....
Чорба със свински гърди
Първо се сваряват гърдите за около 40 мин. След това се запържва ситно нарязаният лук в сгорещено олио.
Добавя се към гърдите. След това се нарязват...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: