Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка за Риба

Панировка за Риба

Открий всички 38 авторски предложения относно панировка за риба в Gotvach.bg.
Панирана сардинаПанирана сардинаИзчистете рибата, посолете и потопете в панировката. Пържете в сгорещено олио до златисто....
Панирана ТрескаПанирана Треска
Панираната риба изваждайте върху кухненска хартия, за да абсорбира излишната мазнина....
Панирана кладницаПанирана кладница
Почистете гъбите и ги бланширайте за кратко в кипяща вода. Овалвайте всяка гъба в разбито яйце, брашно, накрая в бира и пържете в сгорещена мазнина...
Панирана скумрияПанирана скумрия
1
Панираната риба изваждаме върху кухненска хартия. Може да поднесете със сос по ваше желание. Аз съм поднесла с кетчуп....
Панирана пърхуткаПанирана пърхутка
Панираната пърхутка е готова....
Панирана ЦацаПанирана Цаца
Панираната риба се сервира топла, с резени лимон. Панираната Цаца е много вкусна....
Панирана шункаПанирана шунка
Панирана шунка - бързо, лесно, вкусно!...
Панирана салвияПанирана салвия
Листата на градинския чай се овалват в брашно, а после в яйцето и галета. Пържат се на порции от двете страни в силно загрято олио. Вадят...
Панирана пъстърваПанирана пъстърва
Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за...
Панирана коприваПанирана коприва
6
Взема се връхче коприва, потапя се в панировката и се пържи до апетитен загар....
Панирана бамяПанирана бамя
Оваляйте първо едната част в брашно, след това в панировката и с помощта на решетъчна лъжица леко отцедете и пуснете в сгорещено олио....
Панирана палачинкаПанирана палачинка
Тя се свива като джоб и се панира в последователност: брашно, яйце, галета и пак яйце и се пържи до зачервяване в горещо олио....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
56
41
32
21
10
Дай твоята оценка: