Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Панираната риба изваждайте върху кухненска хартия, за да абсорбира излишната мазнина....

Един час преди да панираме филетата, ги посоляваме, за да може да си поеме солта.
В купа смесваме брашното, яйцето и галетата....

Почистете гъбите и ги бланширайте за кратко в кипяща вода.
Овалвайте всяка гъба в разбито яйце, брашно, накрая в бира и пържете в сгорещена мазнина...

Изчистваме и измиваме добре кокошката, след което я нарязваме на порции.
В тенджера сваряваме порциите месо до готово състояние.
След като...

2

Изчистете рибата, посолете и потопете в панировката. Пържете в сгорещено олио до златисто....

1

Листата на градинския чай се овалват в брашно, а после в яйцето и галета.
Пържат се на порции от двете страни в силно загрято олио.
Вадят...

Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
56
41
32
21
10
Дай твоята оценка: