Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирана сардинаИзчистете рибата, посолете и потопете в панировката. Пържете в сгорещено олио до златисто....
Панирана Треска
Панираната риба изваждайте върху кухненска хартия, за да абсорбира излишната мазнина....
Панирана кладница
Почистете гъбите и ги бланширайте за кратко в кипяща вода.
Овалвайте всяка гъба в разбито яйце, брашно, накрая в бира и пържете в сгорещена мазнина...
Панирана скумрияПанираната риба изваждаме върху кухненска хартия. Може да поднесете със сос по ваше желание. Аз съм поднесла с кетчуп....
1
Панирана салвия
Листата на градинския чай се овалват в брашно, а после в яйцето и галета.
Пържат се на порции от двете страни в силно загрято олио.
Вадят...
Панирана пъстърва
Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за...
Панирана бамя
Оваляйте първо едната част в брашно, след това в панировката и с помощта на решетъчна лъжица леко отцедете и пуснете в сгорещено олио....
Панирана палачинка
Тя се свива като джоб и се панира в последователност: брашно, яйце, галета и пак яйце и се пържи до зачервяване в горещо олио....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
56
41
32
21
10
Дай твоята оценка: