Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Свински Врат

Печен Свински Врат

Открий всички 55 избрани предложения относно печен свински врат в Gotvach.bg.
Свински врат на фурна с картофиСвински врат на фурна с картофиНаправете марината от соев сос, мед, горчица и олио и намажете обилно врата отвсякъде....
Печен агнешки врат с картофи и зелен лукПечен агнешки врат с картофи и зелен лук
3
Сервирам винаги печения агнешки врат с картофи и зелен лук студен с топла гарнитура....
Запечен патладжан с домат, пушен свински врат и кашкавалЗапечен патладжан с домат, пушен свински врат и кашкавал
Нарязваме доматите и на кръгчета и пушен свински врат тънки парчета. Чесъна стриваме с помощта на преса....
Свински вратСвински врат
5
Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....
Свински врат ветрилоСвински врат ветрило
Гарнира се с печени картофи. За по-интересен вкус може месото да се поръси с малко портокалов сок. Свинският врат ветрило е готов....
Пълнен свински вратПълнен свински врат
2
Парчето свински врат разрежете с остър нож на тънък лист, който се разгръща от цялото парче....
Шпикован свински вратШпикован свински врат
Вкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен. Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Сушен свински вратСушен свински врат
1
Месото за този сушен свински врат почистваме, ако искате, оставете го цяло парче или го нарежете на по-малки....
Свински врат със зелеСвински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Свински врат със зеленчуциСвински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината...
Майсторски сушен свински вратМайсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Ветрило от свински вратВетрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
52
45
30
23
10
Дай твоята оценка: