Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер.
Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко.
Вадим и изсипваме в гювеча....

Да ви е сладко :)
Вижте още пинизи за перфектни свински пържоли, както и точно какви ястия да правите със свински врат....

Свинският врат се нарязва на пържоли - колкото по-тънки, толкова по-добре. Ако са нарязани с по-голяма дебелина, се изтъняват с чук за месо....

След 2 часа парчето свинско се поставя в студена вода. След като се охлади, се подсушава добре и прибира в хладилника....

Сосът става чудесен, заслужава си да опитате и си пасва чудесно със свински врат със спаначен сос!...

Връзваме с дебел конец и закачваме на сухо и проветриво място домашната пастърма от свински врат....

1

1

6
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
52
45
30
23
10
Дай твоята оценка: