Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Свински Врат

Печен Свински Врат

Открий всички 55 избрани предложения относно печен свински врат в Gotvach.bg.
Свински врат със зелеСвински врат със зелеСервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Агнешки врат в гювечАгнешки врат в гювеч
Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер. Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко. Вадим и изсипваме в гювеча....
Печен свински бут за Нова годинаПечен свински бут за Нова година
1
Пече се в предварително нагрята на двеста градуса фурна час и половина....
Филе Елена от свински вратФиле Елена от свински врат
3
Потапяме почистения свински врат в саламурената вода за 24 часа....
Варена Шунка от Свински ВратВарена Шунка от Свински Врат
След 2 часа парчето свинско се поставя в студена вода. След като се охлади, се подсушава добре и прибира в хладилника....
Свински врат със спаначен сосСвински врат със спаначен сос
Сосът става чудесен, заслужава си да опитате и си пасва чудесно със свински врат със спаначен сос!...
Домашна пастърма от свински вратДомашна пастърма от свински врат
Връзваме с дебел конец и закачваме на сухо и проветриво място домашната пастърма от свински врат....
Хрупкави жулиени от свински вратХрупкави жулиени от свински врат
Свинският врат се нарязва на пържоли - колкото по-тънки, толкова по-добре. Ако са нарязани с по-голяма дебелина, се изтъняват с чук за месо....
Печен свински шолПечен свински шол
2
Печеният свински шол е много вкусен....
Печен свински джоланПечен свински джолан
6
Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
Печен свински бутПечен свински бут
2
Печете половин час и намалете фурната на 180 градуса. Ако започне да загаря, покрийте с фолио....
Телешки врат, печен на фурнаТелешки врат, печен на фурна
1
Печеният телешки врат се сервира тънко нарязан, посолен, със сос или зеленчуци - грах, зелен фасул или картофи....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
52
45
30
23
10
Дай твоята оценка: