Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле в Гювеч

Пиле в Гювеч

Открий всички 40 избрани предложения относно пиле в гювеч в Gotvach.bg.
Гювеч от свинско и пилешкоГювеч от свинско и пилешкоПоловината се изсипват в намаслен гювеч, отгоре им се слагат нарязаните лук, кашкавал и гъби....
Пилешко месо с домашен гювечПилешко месо с домашен гювеч
Пилешкото месо с домашен гювеч е много вкусно....
Моя гювеч с пилешко месоМоя гювеч с пилешко месо
Свалям фолиото и допичам моя гювеч с пилешко месо около 15 минути още малко. Да ви е сладко!...
Гювеч със Свинско и ПилешкоГювеч със Свинско и Пилешко
Приготвяме си гювеча, като най-отдолу слагаме част от зелето, върху него поставяме свинско, отново зеле и накрая пилешките бутчета....
Пилешко със зеле в гювечПилешко със зеле в гювеч
Пече се пилето със зеле за 2 часа и половина на 190 градуса. Ако рецептата ти харесва, опитай предложенията ни за пиле с кисело зеле....
Пилешки дробчета в гювечПилешки дробчета в гювеч
2
Измиваме дробчетата и подсушаваме. Изпържват се лукът и гъбите и се изваждат от мазнината в съд. Смесваме брашното и червения пипер и овалваме...
Пилешки пържоли в гювечПилешки пържоли в гювеч
Гювечът с пилешко се поставя във фурната и пържолите се пекат отначало на 220 градуса, след което температурата се намалява на 190 градуса за около...
Пилешки бутчета в гювечПилешки бутчета в гювеч
1
В леко намаслен гювеч се изсипват грахът, целите печурки (ако са по-големи, се разполовяват), обелените и нарязани картофи и морков, наситнения праз...
Пиле с кисело зеле в гювечПиле с кисело зеле в гювеч
1
Поставете го във фурната и печете гювеча до готовност. Пилето с кисело зеле в гювеч е много вкусно....
Пиле с настъргани картофи в гювечПиле с настъргани картофи в гювеч
2
Пилето с настъргани картофи в гювеч е много вкусно....
Пълнено пиле с челядинки в гювечПълнено пиле с челядинки в гювеч
В гювеч пълним пилето само с ориз. Отстрани слагаме киселото зеле и поръсваме с малко суров ориз....
Пълнено пиле с ориз в гювечПълнено пиле с ориз в гювеч
Сложете пълненото пиле в гювеча и долейте малко вода, розмарина и сложете да се пече до пълна готовност....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
53
41
30
22
10
Дай твоята оценка: