Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Добавете свинското, пюрето, подправките, брашното и налейте вода.
Оставете ястието да се готви около 20 минути....

3

Измиваме свинското месо и го нарязваме на жулиени.
В дълбок тефлонов съд на силен огън запържваме до златисто месото без мазнина....

Ако е много тлъстичко месото не слагам мазнина.
Нарязвам лукът на филийки, притривам го със черният пипер и солта.
През това време кипвам малко...

Пържи се в свинска мас, след което се прибавя 1 глава лук и чесънът.
Задушава се, докато омекне лукът....

Нарязваме свинското месо на кубчета и го запържваме в дълбока тенджера със сгорещеното олио за 6-7 минути....

2

Нарежете на хапки месото и сложете го в тенджера. После изчистете лукчетата и ги сложете върху месото.
Поръсете ги с червения пипер и солта....

1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: