Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


По време на печенето разбърквайте славянския гювеч с овче и свинско месо от време на време....

Поръсете готовия гювеч с пилешко със ситно нарязан магданоз. Приятен апетит!...

Сармите в гювеч с кълцано свинско месо са готови!
Източник: Yordanka Todorova - Българските ястия и рецепти...

4

Нарежете предварително измитото и подсушено месо на големи парчета. Набодете ги с ножа, сложете ги в хаван и го начукайте добре....

Сложете ги в глинен съд и разбъркайте хубаво със всички подправки, зехтина, маста, водата и солта....

По желание изберете друга гарнитура за вашия джолан в гювеч.
Бавно печеният джолан в глинен съд е готов....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: