Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пърленка на грил-тиганБрашното се пресява и се оформя кладенче. В него се сипват маята, оцетът, захарта, солта, олиото, яйцето и киселото мляко с разтворената в него сода...
Триъгълни банички на тиган
Разделете корите по дължина на две.
Всяко парче се намазва с масло, слага се плънка от сиренето и яйцата и се загъва на триъгълник.
Баничките...
Свински пържоли на тиганМесото се начуква, за да стане крехко. Чесънът се изстисква през преса.
Със сока от чесън се намазва всяка пържола, след това се поръсва от двете...
2
Свински жулиени на тиган
Измийте месото и нарежете на жулиени.
В тиган разтопете кравето масло със зехтина. Изпържете месото до златисто. Налейте бирата, намалете котлона...
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер.
Поставяме ги в голяма купа, покриваме с прозрачно...
Пица Аламинут на тиганВ купа смесете майонезата, сметаната, яйцата, брашното и сол на вкус.
Загрейте тиган с незалепващо покритие. Намаслете го и изсипете сместа в него...
9
Сполучлива баница на тиган
Патладжанът разрежете на две по дължина, посолете и оставете да пусне горчивия си сок. Измийте го и го намажете отвътре и отвън с олио. Печете за...
Вкусни банички на тиган
Пресейте брашното. Добавете солта. Направете кладенче, в него добавете олиото и разтворената във вода мая. Замесете меко тесто.
Оставете да втасва...
Вкусен калкан на тиган
Изпържете зелените малки чушлета в сгорещеното олио, отцедете от мазнината и съхранете покрити с капак, фолио или друга чиния, за да се запазят топли...
Сьомга Терияки на тиган
Сложете нарязаните на ситно чесън и джинджифил в малка купичка и ги смесете с кленовия сироп, соевия сос, зехтина и оризовото вино.
Намажете хубаво...
Китайски хлебчета на тиган
За да имаме автентични китайски хлебчета, е нужно да ги обработим термично два пъти-един път на пара, след това да ги изпържим.
Ето и самата технология...
Ципура на оребрен тиганПървото, което правим, е да почистим ципурата от вътрешностите, като оставяме главата.
След това си приготвяме марината, в която рибата трябва...
3
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: