Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рецепти на Тиган

Рецепти на Тиган

Разгледай всички 200 подбрани съвети относно рецепти на тиган в Gotvach.bg.
Пърленка на грил-тиганПърленка на грил-тиганБрашното се пресява и се оформя кладенче. В него се сипват маята, оцетът, захарта, солта, олиото, яйцето и киселото мляко с разтворената в него сода...
Триъгълни банички на тиганТриъгълни банички на тиган
Разделете корите по дължина на две. Всяко парче се намазва с масло, слага се плънка от сиренето и яйцата и се загъва на триъгълник. Баничките...
Свински пържоли на тиганСвински пържоли на тиган
2
Месото се начуква, за да стане крехко. Чесънът се изстисква през преса. Със сока от чесън се намазва всяка пържола, след това се поръсва от двете...
Свински жулиени на тиганСвински жулиени на тиган
Измийте месото и нарежете на жулиени. В тиган разтопете кравето масло със зехтина. Изпържете месото до златисто. Налейте бирата, намалете котлона...
Свински врат на тиганСвински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер. Поставяме ги в голяма купа, покриваме с прозрачно...
Пица Аламинут на тиганПица Аламинут на тиган
9
В купа смесете майонезата, сметаната, яйцата, брашното и сол на вкус. Загрейте тиган с незалепващо покритие. Намаслете го и изсипете сместа в него...
Сполучлива баница на тиганСполучлива баница на тиган
Патладжанът разрежете на две по дължина, посолете и оставете да пусне горчивия си сок. Измийте го и го намажете отвътре и отвън с олио. Печете за...
Вкусни банички на тиганВкусни банички на тиган
Пресейте брашното. Добавете солта. Направете кладенче, в него добавете олиото и разтворената във вода мая. Замесете меко тесто. Оставете да втасва...
Вкусен калкан на тиганВкусен калкан на тиган
Изпържете зелените малки чушлета в сгорещеното олио, отцедете от мазнината и съхранете покрити с капак, фолио или друга чиния, за да се запазят топли...
Сьомга Терияки на тиганСьомга Терияки на тиган
Сложете нарязаните на ситно чесън и джинджифил в малка купичка и ги смесете с кленовия сироп, соевия сос, зехтина и оризовото вино. Намажете хубаво...
Китайски хлебчета на тиганКитайски хлебчета на тиган
За да имаме автентични китайски хлебчета, е нужно да ги обработим термично два пъти-един път на пара, след това да ги изпържим. Ето и самата технология...
Ципура на оребрен тиганЦипура на оребрен тиган
3
Първото, което правим, е да почистим ципурата от вътрешностите, като оставяме главата. След това си приготвяме марината, в която рибата трябва...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: