Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки Език

Агнешки Език

Прегледай всички 12 авторски предложения за агнешки език в Gotvach.bg.
Агнешки език в сметанаАгнешки език в сметанаПочистете хубаво езика и го осолете. Покрийте го със студена вода и го кипнете. Към врящия език добавете морковите и лука, нарязани на средно големи...
Агнешки език с масло и чесънАгнешки език с масло и чесън
Сварете агнешките езичета и ги обелете. Нарежете ги на филийки и подредете в чиния. Почистете чесъна и го нарежете на малки парченца....
Желиран езикЖелиран език
2
Свинските езици се сваряват заедно с целите моркови, магданозените корени, дафиновия лист, зърна черен пипер, бахар и солта в тенджера под налягане...
Печен езикПечен език
Езикът се сварява, обелва се и се нарязва на парчета. Кашкавалът се настъргва. Лукът се задушава в олиото. Филията от хляба се накисва в мляко...
Паниран езикПаниран език
2
В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса. След като се свари, изцеждаме от водата и...
Език панеЕзик пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
Пушен свински езикПушен свински език
В тенджера под налягане поставяме всички продукти описани по-горе. Сипваме вода, за да се покрият продуктите заедно със свинския език, и поставяме...
Задушен телешки езикЗадушен телешки език
Подваряваме телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го режем на парчета. В тенджера загряваме олиото и в него задушаваме нарязаните лук,...
Телешки език панеТелешки език пане
Езикът се сварява /за около 1 час/ в подсолена вода, която е овкусена с посочените подправки. След това се измива със студена вода и се нарязва...
Свински език панеСвински език пане
Измийте и почистете свинския език, след което го сложете да се вари в подсолена вода с подправки - карамфил, зърна черен пипер, бахар и др. По желание...
Печен морски езикПечен морски език
Почистете и измийте добре рибата морски език. На мястото, където сте извадили вътрешностите, сложете сол, зехтин и цели скилидки чесън със стрък...
Коктейл Усукан ЕзикКоктейл Усукан Език
Светлият или златният ром имат едва доловим вкус, за разлика от тъмния ром, така че те не прикриват вкусовете от другите ликьори. Слагаме в шейкър...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: