Gotvach.bg»Избрани Колекции»Алуминиеви Съдове за Печене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как правилно да почистваме алуминиеви съдовеКогато говорим за почистване на алуминиеви съдове, трябва да имаме и нещо друго предвид....
Как да ползваме керамичните съдове за печене?
Оптималната температура за печене е от 200 до 225° С, но все пак може да се пече и в границите от 180 до 250° С....
За и против алуминиевите съдове за готвене
Алуминиеви съдове
Тези съдове за готвене са на пазара от векове....
Как да печем зеленчуци в алуминиево фолио?
Подгответе торбички от фолио
Поставете 30 до 40 см дълго алуминиево фолио върху плота, за да приготвите отделни порции зеленчуци за печене....
Новогодишни торти без печенеС помощта на готови блатове за торта направете друг вариант на тортата без печене....
3
Лесни десерти без печенеМожете да приготвите вкусни сладкиши и без да е необходимо да ги печете....
2
Бързи десерти без печене
Можем да заместим печенето и да приготвим сладко изкушение, което не се нуждае от фурна, но в по-голямата част от случаите, подобни десерти трябва...
Вредните тефлонови съдове
Всички сме чували, че тефлоновите съдове са токсични. Но колко вредни са наистина тези иначе толкова практични улеснения в нашия живот....
Правила за печене на месоАко печете агнешка плешка, при това с плънка, първите 45 минути печете на 220 градуса, а след това – на 180 градуса....
1
Съвети за печене на зеленчуциСъвети за печене на зеленчуци на скара
Печенето на скара на зеленчуци е лесен и бърз начин за готвене....
1
Тънкости при печене на питаЗа да се опече добре питата, я печете в предварително загрята фурна на 230 градуса. Питата се пече около четиридесет минути....
3
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
51
45
30
21
10
Дай твоята оценка: