Gotvach.bg»Избрани Колекции»Арабска Питка за Дюнер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Арабска Питка за Дюнер

Арабска Питка за Дюнер

Открий всички 12 кулинарни идеи относно арабска питка за дюнер в Gotvach.bg.
Домашен дюнер с питка от лимецДомашен дюнер с питка от лимецТака питката ще е доста по-плътна и ще наподобява оригиналната дюнерова питка. Пригответе си тефлонов тиган....
Борани Бадеджан с арабска питкаБорани Бадеджан с арабска питка
Сервираме ястието топло, поднесено с изварата отстрани и прясната питка. Да ви е сладко! Борани Бадеджан с арабска питка е готово....
Свински дроб в арабска питкаСвински дроб в арабска питка
Така приготвеният дроб се слага в затоплена арабска питка, гарнира се с пържен лук и домати и се хапва вкусно....
Дюнер с пържено свинскоДюнер с пържено свинско
Добавя се от млечната салата и дюнерът се поръсват с магданоз. Този дюнер с пържено свинско е перфектен за бърза вечеря....
Зимен дюнер с пилешкоЗимен дюнер с пилешко
1
Ще попитате защо зимни дюнери?...
Дюнер с патешко месоДюнер с патешко месо
, посоляваме със малко сол и вашият дюнер е готов....
Гръцки Дюнер с ГиросиГръцки Дюнер с Гироси
Увийте на дюнер питките с плънката и сервирайте. Гръцкият Дюнер с Гироси е готов....
Дюнер с булгурени кюфтетаДюнер с булгурени кюфтета
3
Върху лаваша или разполовената по дебелина арабска питка с помощта на лъжица се размазват 2-3 булгурени кюфтета....
Леко пикантен сандвич с арабска питкаЛеко пикантен сандвич с арабска питка
Леко пикантният сандвич с арабска питка е готов да му се насладите....
Дюнер по нашенскиДюнер по нашенски
1
Разстелете арабската питка. Първо нарязваме пушеното месо и го поставяме върху арабската питка....
Пилешки дюнер с таханов сосПилешки дюнер с таханов сос
Пригответе соса за дюнера, като смесите киселото мляко, майонезата, слънчогледовия тахан и добавите щипка сол....
Дюнер с три вида дресингДюнер с три вида дресинг
Взима се една питка, маже се с топеното сирене. Отгоре с лъжица се намазва дресингът с жълтъците....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: