Gotvach.bg»Избрани Колекции»Африкански Сом на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Африкански Сом на Тиган

Африкански Сом на Тиган

Открий всички 12 кулинарни идеи относно африкански сом на тиган в Gotvach.bg.
Пържен сомПържен сомПърженият сом е готов....
Африкански сом с доматен сосАфрикански сом с доматен сос
За тази печена риба с домати сипвам доматите в дълбок тиган и оставят да се изварят. Изпържвам лука, слагам подправките, разбърквам....
Пържен сом на котлетиПържен сом на котлети
Сгорещете достатъчно количество олио в тиган и изпържете рибата до хубав златист цвят и от двете страни....
Пържен сом с гарнитураПържен сом с гарнитура
Пържете от всички страни в сгорещено масло до златисто....
Сом на тиганСом на тиган
Поръсваме със сол и пържим на тиган на средна температура до златисто. Поднасяме пържената риба с резени лимон. Сомът на тиган е готов....
Пържен сом с царевично брашноПържен сом с царевично брашно
Овалвам всяко парче и слагам да се пържи рибата в силно сгрято олио до златисто от всички страни. Пърженият сом с царевично брашно е готов....
Пържен сом върху грилована чеснова багетаПържен сом върху грилована чеснова багета
Пърженият сом върху грилована чеснова багета е готов....
Пържен сом с магданоз и чесънПържен сом с магданоз и чесън
В подходящ съд наливаме зехтина и го загряваме, след което пържим рибата, като внимаваме да не я препържим, месото на вкусния пържен сом трябва да...
Африкански сом със соев сос, горчица и бяло виноАфрикански сом със соев сос, горчица и бяло вино
Измийте и подсушете филенцата. Посолете ги и поръсете с черният пипер. Наредете ги в тавичка и ги полейте със сока от един лимон, лъжичка горчица...
Чорба от сомЧорба от сом
Чорбата от сом е много вкусна....
Сом на скараСом на скара
1
Филетата сом поръсете със сол и прясно смлян черен пипер....
Яхния от сомЯхния от сом
Почистваме, измиваме, нарязваме и посоляваме рибата. Изпържваме лука до златисто. Прибавяме обелените и настъргани домати и пресования чесън....

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка: