Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бирен Сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бирен сосНакълцайте лука възможно най-ситно и го запържете в 1 голяма с.л. масло. Щом започне да придобива кафяв цвят, долейте бирата и разбъркайте. Изчакайте...
Шаран в бирен сос
Шаранът се измива и се почиства от люспите. Нарязва се на шайби, посолява се и се оставя настрани.
Лукът и морковът се обелват и се нарязват на...
Печено свинско с бирен сос
Почистете месото, ако има излишни мазнини. Смесете солта и стритите мащерка и риган и втрийте подправките в месото. Месото се запържва от всички страни...
Свински рулца в бирен сос
Сервирайте свинските рулца с бирения сос топли, като предварително извадите клечките. По желание поръсете с пресен магданоз.
Добър апетит!...
Свински хапки с лук в бирен сос
Нарежете месото на кубчета и го запържете в сгорещеното масло. Овкусете със сол, черен пипер и кимион.
След това добавете нарязания на полумесеци...
Агнешко дробено с бирен сос и лапад
Агнешките дреболии се измиват и се поставят в тенджера с 2 л. вода. Оставят се да врят поне 20 минути като бульонът е хубаво да се изчисти от пяната...
Кренвиршчета в бекон на скара с бирен сос
Беконът се нарязва на тънки ленти и с него се увиват кренвиршите и се нанизват на шиш. Запичат се на скара или плоча.
Картофите се обелват и сваряват...
Паниран бирен кашкавал с доматен сос
Нарежете кашкавала на средно дебели парчета, за предпочитане във формата на триъгълник - не трябва да са нито много тънки, нито много дебели. Предварително...
Бирен шаранШаранът се почиства от люспите и се нарязва на шайби, посолява се и се оставя настрани.
Лукът и морковът се обелват и се нарязват на кръгчета,...
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: