Gotvach.bg»Избрани Колекции»Глазури и Украси на Торти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Белтъчна глазура
Белтъчната глазура е отлично решение за декориране на сладкиши, бисквити и торти....

3

Тази глазура за торти е изключително лесна за приготвяне и много вкусна!...

Разбърква се и отново и малиновата глазура за сладкиши и торти се пасира до гладка смес....

2

Вижте кой са нашите 5 любими глазури за торти, които редовно ползваме.
1....

1

Шоколадовата огледална глазура се използва при температура 30-32 градуса, като тортата или сладкишът са добре охладени и хубаво загладени с крем....

Докато меденките са още влажни поръсваме тези с бялата глазура с шоколадови пръчици, а другите с кокосови стърготини....

2
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: