Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Извадете върху кухнеска хартия, за да се отцедят излишната мазнина пържените банани за готвене....

2

5

Подготвеното месо се почиства, измива и подсушава. Нужно е дивечовото месо да се изкисне във вода поне една нощ. След това всички продукти се нарязват...

Мармаладът се разбива, слага се горчицата и се бърка. Прибавя се виното и се разбива, след което се слагат конякът и сокът от сварените кори. Внимава...

Смелете месото на кайма. Ако ви се вижда сухо, а обичате по-мазно, може да добавите малко сланина.
В купа сложете каймата, прибавете нарязания...

1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
44
30
22
10
Дай твоята оценка: