Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвене на Дивеч

Готвене на Дивеч

Прегледай всички 12 избрани предложения относно готвене на дивеч в Gotvach.bg.
Марината за дивеч и пържолиМарината за дивеч и пържолиРазбъркайте всички и намажете дивеча и пържолите. След около 1-2 часа са готови за печене....
Тънкости при готвенето на дивечТънкости при готвенето на дивеч
Преди готвене се измива добре от оцета....
Стерилизирани тиквички за готвенеСтерилизирани тиквички за готвене
2
Тиквичките се обелват и режат на кубчета. След това се взема буркана и отдолу се слага нарязано на няколко по големи парчета доматчето и се слагат...
Консервирано месо за готвенеКонсервирано месо за готвене
Консервираното месо за готвене е готово....
Пържени банани за готвенеПържени банани за готвене
Извадете върху кухнеска хартия, за да се отцедят излишната мазнина пържените банани за готвене....
Кюфтета от дивечКюфтета от дивеч
1
Нарежете всички видове месо на парчета по около 100 г и ги посолете. Оставете ги да престоят на хладно 24 часа, след което ги оставете върху наклонена...
Наденички от дивечНаденички от дивеч
Подготвеното месо се почиства, измива и подсушава. Нужно е дивечовото месо да се изкисне във вода поне една нощ. След това всички продукти се нарязват...
Шницели от дивечШницели от дивеч
Смелете месото на кайма. Ако ви се вижда сухо, а обичате по-мазно, може да добавите малко сланина. В купа сложете каймата, прибавете нарязания...
Суджук от дивечСуджук от дивеч
5
Скълцайте съвсем ситно месото от дивече и сланината. Към тях добавете, солта, черния и червен пипер, селитрата и захарта....
Марина за дивечМарина за дивеч
Маринатата за дивеч е много сполучлива....
Пастърма от ДивечПастърма от Дивеч
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Чорба с дивечЧорба с дивеч
Изчистваме птиците, изкормваме, измиваме и варим в 2 л. студена вода с малко сол. Сварените птици изваждаме и нарязваме на парчета, а бульона...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
44
30
22
10
Дай твоята оценка: