Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Извадете върху кухнеска хартия, за да се отцедят излишната мазнина пържените банани за готвене....

1

Подготвеното месо се почиства, измива и подсушава. Нужно е дивечовото месо да се изкисне във вода поне една нощ. След това всички продукти се нарязват...

Смелете месото на кайма. Ако ви се вижда сухо, а обичате по-мазно, може да добавите малко сланина.
В купа сложете каймата, прибавете нарязания...

5

Изчистваме птиците, изкормваме, измиваме и варим в 2 л. студена вода с малко сол.
Сварените птици изваждаме и нарязваме на парчета, а бульона...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
44
30
22
10
Дай твоята оценка: