Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гюзлеми със Сирене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гюзлеми със Сирене

Гюзлеми със Сирене

Открий всички 12 авторски предложения относно гюзлеми със сирене в Gotvach.bg.
Гьозлеме с плънка от киселец и зелен лукГьозлеме с плънка от киселец и зелен лукИзмиваме и почистваме киселеца и лука. Нарязваме киселеца, посоляваме и намачкваме. Нарязваме перата на зеления лук и ги смесваме с киселеца и яйцето...
Гьозлеме със сирене и празГьозлеме със сирене и праз
7
Всяка топка се разточва на тънка кора, намазва се обилно с олио или зехтин и се поръсва с натрошено сирене и накълцан праз....
Гьозлеме със сирене и пресен лукГьозлеме със сирене и пресен лук
Гьозлемето със сирене и пресен лук е готово....
Традиционни гюзлеми със сиренеТрадиционни гюзлеми със сирене
Поръсваме сирене и правим на квадрат класически гюзлеми. Пържим на тиган с 1 с.л. олио традиционни гюзлеми със сирене....
Маслени гюзлеми със сиренеМаслени гюзлеми със сирене
2
Разстиламе пакета с кори и върху една мажем с маслото, след което наронваме от сиренето. По дължина подгъваме корите около 1 см....
Пържени гюзлеми със сиренеПържени гюзлеми със сирене
Един лист го намазваме с разтопеното масло и слагаме натрошеното сирене и го сгъваме на квадрат....
Гюзлеми с лапад и сиренеГюзлеми с лапад и сирене
9
Върху една кора разстиламе малко от лапада, натрошаваме от сиренето и малко масло....
Гюзлеми със сирене на тиганГюзлеми със сирене на тиган
В тиган изпичаме готовите гюзлеми с много малко олио от двете страни за около 3-4 минути на всяка страна....
Гюзлеми с Праз и СиренеГюзлеми с Праз и Сирене
Слага се натрошено сирене и праз. Навива се на руло и после на охлювче. Така се прави и с другото останало тесто....
Пържени гюзлеми със сирене и кашкавалПържени гюзлеми със сирене и кашкавал
Сервираме топли пържените гюзлеми със сирене и кашкавал. Чудесни за закуска!...
ГюзлемиГюзлеми
45
Изпържете така приготвените гюзлеми в сгорещено олио от двете страни....
Кръгли ГюзлемиКръгли Гюзлеми
След като се опекат, още топли кръгли гюзлеми се намазват отново с масло и са готови за сервиране....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: