Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Червено Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно Червено Вино

Домашно Червено Вино

Открий всички 12 кулинарни идеи относно домашно червено вино в Gotvach.bg.
Домашно червено виноДомашно червено виноСлед като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
Коктейл с домашно червено виноКоктейл с домашно червено вино
Първо се налива той, а после на тънка струя близо до стъклото на чашата се налива и червеното вино....
Домашно червено кадифеДомашно червено кадифе
1
Смесваме всички сухи съставки без захарта: пресятото брашно, солта, бакпулвера, ванилията, содата и какаото. В отделна купа разбиваме яйцата със захарта...
Мъфини с червено виноМъфини с червено вино
Поднесете един мъфин с червено вино с любов и усмивка :)...
Гофрети с червено виноГофрети с червено вино
Гофрети с червено вино, които да гарнирате с любимо сладко....
Салата за Червено ВиноСалата за Червено Вино
Салатата за Червено Вино е готова....
Кекс с червено виноКекс с червено вино
Кексът с червено вино е готов....
Скариди за червено виноСкариди за червено вино
Изключете, прехвърлете в подходяща чиния скаридите за червено вино и поръсете с пресен магданоз....
Негърче с червено виноНегърче с червено вино
Докато е топло, Негърчето с червено вино се залива с отделената какаова глазура....
Октопод в червено виноОктопод в червено вино
Задушете октопода в тиган с вода и 1/4 от лука и дафиновия лист за 1 час. Докато октоподът се вари, сложете доматите във вряща вода за 30 секунди...
Праскови в червено виноПраскови в червено вино
Смесете всички съставки с изключение на прасковите. Сипете ги в тенджера и кипнете сместа. Щом сиропът се редуцира добавете прасковите и ги задушете...
Пиле в червено виноПиле в червено вино
Загрейте фурната на 180 градуса. Нарежете бекона на лентички. Сипете водата в тенджера и бланширайте бекона за 5 минути. Извадете го и го оставете...

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: