Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Червено Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно червено виноСлед като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
Коктейл с домашно червено вино
Първо се налива той, а после на тънка струя близо до стъклото на чашата се налива и червеното вино....
Домашно червено кадифеСмесваме всички сухи съставки без захарта: пресятото брашно, солта, бакпулвера, ванилията, содата и какаото. В отделна купа разбиваме яйцата със захарта...
1
Скариди за червено вино
Изключете, прехвърлете в подходяща чиния скаридите за червено вино и поръсете с пресен магданоз....
Негърче с червено вино
Докато е топло, Негърчето с червено вино се залива с отделената какаова глазура....
Желе с червено вино
Разтворете захарта в 500 мл вода, прибавете предварително накиснатия в 2 с.л. вода и възварете с непрекъснато бъркане.
Налейте виното, прибавете...
Круши в червено вино
Поставяте ги изправени в сиропа и варите докато те получат красив винено червен цвят и поомекнат....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: