Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Червено Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Червено ВиноЧервените вина се приготвят от цели плодове, поради което съдържанието на полифеноли в тях е доста по-високо....
Домашно червено виноСлед като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
18
Скариди за червено вино
Изключете, прехвърлете в подходяща чиния скаридите за червено вино и поръсете с пресен магданоз....
Негърче с червено вино
Докато е топло, Негърчето с червено вино се залива с отделената какаова глазура....
Желе с червено вино
Разтворете захарта в 500 мл вода, прибавете предварително накиснатия в 2 с.л. вода и възварете с непрекъснато бъркане.
Налейте виното, прибавете...
Круши в червено вино
Поставяте ги изправени в сиропа и варите докато те получат красив винено червен цвят и поомекнат....
Ябълки с червено вино
Захарта се разтваря в червеното вино и оставя да заври. Добавя се розови ликьор и зрънцето карамфил и се вари набавен огън 5 мин....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: