Gotvach.bg»Избрани Колекции»Закваска за Типов Хляб в Домашна Хлебопекарна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Типов хляб в хлебопекарна с лимецПрепоръчително е използването на назъбен нож, с който се реже хлябът в хлебопекарна, а типовият хляб в хлебопекарна с лимец трябва да е изстинало....
Типов хляб в хлебопекарна
Включете програмата на обикновен хляб със средна коричка на изпичане. Моята програма е 3 часа....
Типов хляб с картофено пюре в хлебопекарна
Този хляб в хлебопекарна е наполовина по-лек, но я изпълва цялата.
Типовият хляб с картофено пюре в хлебопекарна е готов....
Домашен хляб с жива закваскаЕстествената закваска или така наречената жива закваска или квас е ферментирала смес, направена от вода и брашно....
8
Бял хляб с жива закваска и хрупкава коричкаХляба замесих в хлебопекарна. Във ваничката прибавям хладка вода, сол, мед, зехтин. Прибавям 100-150 мл квас и накрая брашното....
6
Пухкав хляб в домашна хлебопекарнаМоята пекарна има програма за пухкав хляб с хрупкава коричка.
Ако и вашата има такава, ще получите много вкусен и подходящ хляб за закуска....
1
Типов хляб в йенски съд
След изпичане охладете типовия хляб върху решетка и тогава нарежете!
Вкусен и здравословен домашен хляб....
Хляб в хлебопекарна с кисело млякоСлед като приключи, хлябът в хлебопекарна се изважда и се завива в кърпа за 10 минути.
Хлябът в хлебопекарна с кисело мляко е готов....
3
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: