Gotvach.bg»Избрани Колекции»Замразяване на Патладжан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Замразяване на карфиолСлед това слагаме в торбички и замразяваме. Така приготвения карфиол ползваме до 9 месеца....
Патладжан с плънкаПлънката се приготвя, като кьопоолуто от смлените продукти и половинките патладжан се пълнят с него....
1
Патладжан с кориандър
Намажете лентичките патладжан със сместа от кориандър и ги навийте на малки рула....
Патладжан с шункаВсеки изпържен патладжан мажете от едната страна с тази смес. Слагайте тънка филийка шунка и завивайте на охлюв или рулце....
1
Патладжан с майонеза
Измиваме патладжаните и ги опичаме на фурна или на котлон. Обелваме ги и ги нарязваме.
Нареждаме ги в дълбок съд, прибавяме счукания чесън и сол...
Замразяване на маслини във фризер
Здравите и зелени маслини се измиват и почистват и оцеждат от водата. С дървено чукче за месо се удрят добре да се напукат леко.
Вяска маслинка...
Патладжан по гръцки
Печете патладжана 20 минути до златист загар.
Сервирайте патладжана по гръцки с домашен хляб и зелена салата....
Патладжан на скара
Готовият патладжан се подрежда на редове, като всеки ред се залива с марината. Оставя се да престои няколко часа, за да овкуси по - добре....
Пълнен патладжан с кюфтенца
Разделете патладжана на две половини по дължина. Издълбайте половинките и посолете....
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 5
50
43
30
22
10
Дай твоята оценка: