Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Замразяват Патладжани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Ето защо е добре да се научите как да ги съхранявате за по-дълго време:
Замразяване на патладжани
Това е вероятно най-бързият и ефикасен метод...

1

По-дребните птици се замразяват цели, а едрите се разпределят на порции за готвене....

Може да оставите парчетата на разстояние едно от друго върху подходяща подложка във фризера, за да се замразят и чак тогава да се прехвърлят в пликове...

Горчивината, присъща на патладжана, се отстранява съвсем просто - измитите и обелени зеленчуци се набождат на няколко места с вилица, поръсват се...

По-тънката версия на този патладжана е италианският патладжан, който също има малко по-сладък вкус и е страхотен, когато се използва в лазаня и други...

Родината на патладжана е Индия. От години обаче той се е утвърдил и в Европа....

Най-накрая заливате патладжана със олиото, където се е пържил, предварително прецедено. Затваряте и стерилизирате за 15 минути....

1

Важно е да знаете кои готвени ястия могат да се замразяват, без да променят вкуса си след размразяване....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: