Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Патладжан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвя Патладжан

Как да Сготвя Патладжан

Открий всички 33 авторски предложения относно как да сготвя патладжан в Gotvach.bg.
Патладжан с майонезаПатладжан с майонезаИзмиваме патладжаните и ги опичаме на фурна или на котлон. Обелваме ги и ги нарязваме. Нареждаме ги в дълбок съд, прибавяме счукания чесън и сол...
Патладжан с кориандърПатладжан с кориандър
Намажете лентичките патладжан със сместа от кориандър и ги навийте на малки рула....
Патладжан с каймаПатладжан с кайма
3
Захлупва се с второ парче патладжан и процедурата се повтаря....
Патладжан с плънкаПатладжан с плънка
1
Плънката се приготвя, като кьопоолуто от смлените продукти и половинките патладжан се пълнят с него....
Патладжан с шункаПатладжан с шунка
1
Всеки изпържен патладжан мажете от едната страна с тази смес. Слагайте тънка филийка шунка и завивайте на охлюв или рулце....
Патладжан с моцарелаПатладжан с моцарела
Разрязваме патладжана на две по дължина и издълбаваме сърцевината....
Патладжан по гръцкиПатладжан по гръцки
В тиган, който може да се слага и във фурната на умерено загрята температура, запържете патладжана, докато не поруменее....
Патладжан по средиземноморскиПатладжан по средиземноморски
1
Кубчетата патладжан сложете в гевгир и ги поръсете със сол....
Патладжан на скараПатладжан на скара
Готовият патладжан се подрежда на редове, като всеки ред се залива с марината. Оставя се да престои няколко часа, за да овкуси по - добре....
Патладжан с доматен сосПатладжан с доматен сос
За да няма рискове, купете си шарени или бели патладжани. Те не горчат....
Пълнен патладжан с лещаПълнен патладжан с леща
Готовите пълнени патладжани се поръсват със соса и тавата се връща обратно във фурната, докато плънката и сосът на пълнените патладжани с леща се...
Пържен патладжан с доматиПържен патладжан с домати
3
Сервира се в плитка чиния парчета патладжан, полети с доматения сос и поръсени с нарязан ситно магданоз....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
52
43
32
22
10
Дай твоята оценка: