Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Премахва Горчилката от Патладжаните
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да махнем горчивото на патладжана?пълнен патладжан;
- мусака с патладжан;
- имамбаялдъ;
Виж също как се консервира патладжан, трябва ли да се бели кората на патладжана...
1
ПатладжаниС патладжани можете да си приготвите страхотни рецепти: вкусен пържен патладжан, патладжани пармиджано, пълнени патладжани, панирани патладжани,...
Патладжан с кориандър
Намажете лентичките патладжан със сместа от кориандър и ги навийте на малки рула....
Патладжан с шункаВсеки изпържен патладжан мажете от едната страна с тази смес. Слагайте тънка филийка шунка и завивайте на охлюв или рулце....
1
Патладжан с майонеза
Измиваме патладжаните и ги опичаме на фурна или на котлон. Обелваме ги и ги нарязваме.
Нареждаме ги в дълбок съд, прибавяме счукания чесън и сол...
Патладжан с плънкаПлънката се приготвя, като кьопоолуто от смлените продукти и половинките патладжан се пълнят с него....
1
Патладжан по гръцки
Печете патладжана 20 минути до златист загар.
Сервирайте патладжана по гръцки с домашен хляб и зелена салата....
Патладжан на скара
Готовият патладжан се подрежда на редове, като всеки ред се залива с марината. Оставя се да престои няколко часа, за да овкуси по - добре....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
53
41
32
22
10
Дай твоята оценка: