Gotvach.bg»Избрани Колекции»Замразяване на Тесто
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Замразяване и размразяване на тестоЗамразеното тесто във фризера си остава със същите качества, с които е било, преди да го сложите да се замразява....
Съвети при замразяване и размразяване на тесто
Замразяването на такова тесто понякога е много удобно и изгодно....
Замразяване на магданоз и копър
Поставяме стикер с надпис за съдържанието и месеца на замразяване. В този вид подправките могат да се съхраняват до година....
Замразяване и съхранение на бамя
Ето как да процедирате в тези две ситуации:
Замразяване на бамя
След като сте се снабдили с бамята трябва да огледате всяка шушулка добре и да...
Как да замразяваме царевица?
Тя ще запази вкусовите си качества при замразяването. Много подходяща за замразяване е сладката царевица....
Практични съвети за опаковане преди замразяване
Текстът съдържа полезна информация и практични съвети за опаковане на продуктите, преди замразяване....
Основни правила при замразяване на рибаПрактичните домакини могат да замразяват риба, следвайки следните основни правила....
1
Предложения за супи, подходящи за замразяване
Замразяване: Добре охладената супа се налива в подходящ съд, опакова се и се замразява....
Няколко трика при замразяване на храна
Хладилните камери са верен другар в замразяването на сезонните плодове или зеленчуци....
Как да замразяваме зелени подправки?
Начините за правилно замразяване са:
Екологично чист зелени подправки
Най-екологичното замразяване е в стъклен буркан....
Замразяване на месо и колбаси във фризерГотварското телешко месо се нарязва преди замразяването и е годно до 8 месеца след замразяването....
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: