Gotvach.bg»Избрани Колекции»Застройка за Сарми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави застройка (сос) за сарми?
В България най-често правените сарми са тези от лозови листа с постна плънка или с кайма, но най- основната част от плънката на всички видове сарми...
Подходящи подравки за сармиКогато обаче правите сарми с прясно зеле, солта е задължителна подправка.
Сармите със зеле стават по-вкусни с повече мазнина....
Зелеви сарми със сос
Перфектните зелеви сарми със сос, които може да си правите през цялото време на годината :)...
Сарми в бял сосС така приготвената плънка се пълнят големи зелеви листа се оформят по-големи зелеви сарми....
5
Пуешки сарми със сос
Завиват се сарми. На дъното на голяма тенджера се подреждат зелеви листа и върху тях се нареждат готовите сарми....
Лозови сарми с вкусен сосУвитите сарми се захлупват с чиния, заливат се с вода, която да го покрие, и се варят на слаб огън около 1 час....
2
Голи сарми с млечен сос
Първо сваряваме ориза в съотношение 1:1 в подсолена вода при непрекъснато бъркане. Охлаждаме го.
Смесваме каймата с охладения ориз, подправяме...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: