Gotvach.bg»Избрани Колекции»Имам Баялдъ с Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

12

1

1

Измиват се и се подсушават патладжаните. Почистват се от дръжката и се обелват на райета. Нарязват се на дълги и средно тънки филийки.
Подреждат...

1

Тъмните патладжани горчат - поставете ги в солена вода за 30-40 мин.
Срязваме патладжаните през средата, дупчим ги с вилица, посоляваме, поръсва...

Патладжаните се нарязват на кръгчета с дебелина около 1 см и след това
се режат на пръчици. Поставят се в тава и се осоляват за 20 минути -така горчивият...

2

16

Патладжаните се измиват и се обелва част от кората ом по дължина. Да станаткато на ивици.
На всеки патладжан се прави и прорез по дължина, в който...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: