Gotvach.bg»Избрани Колекции»Имам Баялдъ с Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Имам Баялдъ с Месо

Имам Баялдъ с Месо

Открий всички 12 подбрани съвети за имам баялдъ с месо в Gotvach.bg.
Имам баялдъИмам баялдъПоднесете имам баялдъта леко охладена и поръсена с магданоз....
ИмамбаялдъИмамбаялдъ
12
Слугите забелязали, че имамът изпадал в едно особено състояние на неземно блаженство и започнали да възкликват: "Имам - баялдъ!...
Ароматна ИмамбаялдъАроматна Имамбаялдъ
1
Поръсваме готовата имамбаялдъ със ситно нарязан магданоз. Ароматната Имамбаялдъ е готова....
Класическа имамбаялдъКласическа имамбаялдъ
1
Поръсете с нарязан магданоз и поднесете ястието имамбаялдъ. Класическата имамбаялдъ е много вкусна....
Редена ИмамбаялдъРедена Имамбаялдъ
Измиват се и се подсушават патладжаните. Почистват се от дръжката и се обелват на райета. Нарязват се на дълги и средно тънки филийки. Подреждат...
Мераклийска ИмамбаялдъМераклийска Имамбаялдъ
1
Обелваме патладжаните и ги накисваме в подсолена вода за около 30 минути. След това ги нарязваме на половинки и ги задушаваме в тиган със зехтина...
Патладжан ИмамбаялдъПатладжан Имамбаялдъ
Тъмните патладжани горчат - поставете ги в солена вода за 30-40 мин. Срязваме патладжаните през средата, дупчим ги с вилица, посоляваме, поръсва...
Пикантна имамбаялдъПикантна имамбаялдъ
Патладжаните се нарязват на кръгчета с дебелина около 1 см и след това се режат на пръчици. Поставят се в тава и се осоляват за 20 минути -така горчивият...
Стерилизирана имамбаялдъСтерилизирана имамбаялдъ
2
Патладжаните се нарязват на дължина, осоляват се и се оставят в наклонена тавичка да се отцедят от горчивия сок. След това се изпържват в олио и се...
Оригинална ИмамбаялдъОригинална Имамбаялдъ
16
Ако ти рецептата за имамбаялдъ, опитай и другите ни рецепти с патладжан като този вкусен пълнен патладжан или патладжана в доматен сос....
Имамбаялдъ на фурнаИмамбаялдъ на фурна
Имамбаялдъ на фурна е много вкусно ястие....
Моето сполучливо имамбаялдъМоето сполучливо имамбаялдъ
Патладжаните се измиват и се обелва част от кората ом по дължина. Да станаткато на ивици. На всеки патладжан се прави и прорез по дължина, в който...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: