Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кайзероване на Рибица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


16

Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото....

В тава слагаме рибицата нарязваме я по ширина и подреждаме зеленчуците в прорезите....

По средата слагаме и рибицата. Върху тях обилно посипваме соса и нарязания лук....

Посоляваме пържолите и ги начукваме с дървен чук докато станат дебели приблизително 1. 5 см. След това се поръсват с подправките.
Режем лука на...

Рибиците се овкусяват с пипера и солта. Слагат се в тава и се заливат с виното. Пекат се до полуготовност. През това време картофите се обелват, нарязват...

Свинската рибица се обезципява внимателно с остър нож. Насолява се с подправките - прясно млян пипер меланж и пушена сол....

Добре оформената рибица се взема и внимателно се разрязва с голям и остър нож така че да се получи един лист....

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: