Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Оригинално Тирамису
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

19
Тирамису
След това се прави още един ред от сиропирани бишкоти, а накрая-12втори пласт от крем. Полученият десерт се оставя в хладилник за 4 часа....

Разбийте белтъците с миксер до получаването на твърд сняг. Смесете маскарпонето, ванилията, ваниловата захар и жълтъците, разбийте с миксер.
Прибавете...

Белтъците се разбиват със солта на сняг. Сместа се покрива с фолио и се слага в хладилника....

Сварява се силно кафе, като 50 мл кафе се залива с 340 мл гореща вода, а след това се охлажда....

3

Обърнете тирамисуто в чиния и украсете с разбита сметана и плодове.
Тирамисуто с плодове е готово....

В чаши се нареждат последователно от двете смеси, като се завършва с маскарпонето.
Тирамисуто се поръсва с какао за украса....

3

Заглажда се.
Оставяме тирамисуто в хладилник минимум за 4 часа.
Преди поднасяне ягодовото тирамису се декорира със свежи ягоди....

1
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
52
42
30
23
10
Дай твоята оценка: