Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Шницел от Свинско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Шницел от Свинско Месо

Как се Приготвя Шницел от Свинско Месо

Открий всички 12 подбрани съвети за как се приготвя шницел от свинско месо в Gotvach.bg.
Шницел от кълцано свинско месо с примамлива плънкаШницел от кълцано свинско месо с примамлива плънкаВземате голяма топка от месото, разстилате я на дланта си и в средата слагате от плънката....
Шницел от мляно месоШницел от мляно месо
Овкусете каймата, от нея направете две големи топки и сплескайте във формата на шницел....
Шницел от смляно телешко месоШницел от смляно телешко месо
Нарязаното на парчета месо се посолява. Отлежава на хладно място, след което се смила два пъти в месомелачка....
Паниран шницел от смляно месоПаниран шницел от смляно месо
Тя се оформя на 6 тънки шницела, които се панират в брашно, мляко, яйца, разбъркани в гладка саша след това в галета и отново в яйчената смес и се...
Лесен шницел от смляно месоЛесен шницел от смляно месо
2
Омесваме и оформяме кръгли шницели с дебелина 5-6 мм. Панираме ги в брашното и изпържваме в сгорещено олио....
Шницел с плънкаШницел с плънка
Всеки шницел опаковайте в стреч фолио и приберете във фризера за около 20 минути....
Японски шницел от свинско контрафиле - ТонкацуЯпонски шницел от свинско контрафиле - Тонкацу
Японски шницел от свинско контрафиле - Тонкацу - колкото екзотично, толкова и вкусно ястие от Япония....
Шницел по виенскиШницел по виенски
Истинският шницел по виенски се прави само от телешко. Никакво свинско!...
Шницел по креолскиШницел по креолски
Месото се почиства от ципите, реже се на филийки и се начуква като за пържоли....
Пилешки шницел с плънкаПилешки шницел с плънка
Двата шницела се овалват първо в разбитото яйце, след това в малко галетата и отново в яйцето....
Запечен шницел с броколиЗапечен шницел с броколи
Изпържваме потопените в брашно шницели в сгорещено олио и ги подреждаме в тава....
Паниран шницел с гарнитураПаниран шницел с гарнитура
Всеки шницел се изпържва от двете страни в мазнина и се оставя да се отцеди от нея върху кухненска хартия....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: