Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Шницел от Свинско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел от кълцано свинско месо с примамлива плънкаВземате голяма топка от месото, разстилате я на дланта си и в средата слагате от плънката....
Шницел от мляно месо
Овкусете каймата, от нея направете две големи топки и сплескайте във формата на шницел....
Шницел от смляно телешко месо
Нарязаното на парчета месо се посолява. Отлежава на хладно място, след което се смила два пъти в месомелачка....
Паниран шницел от смляно месо
Тя се оформя на 6 тънки шницела, които се панират в брашно, мляко, яйца, разбъркани в гладка саша след това в галета и отново в яйчената смес и се...
Лесен шницел от смляно месоОмесваме и оформяме кръгли шницели с дебелина 5-6 мм.
Панираме ги в брашното и изпържваме в сгорещено олио....
2
Японски шницел от свинско контрафиле - Тонкацу
Японски шницел от свинско контрафиле - Тонкацу - колкото екзотично, толкова и вкусно ястие от Япония....
Пилешки шницел с плънка
Двата шницела се овалват първо в разбитото яйце, след това в малко галетата и отново в яйцето....
Запечен шницел с броколи
Изпържваме потопените в брашно шницели в сгорещено олио и ги подреждаме в тава....
Паниран шницел с гарнитура
Всеки шницел се изпържва от двете страни в мазнина и се оставя да се отцеди от нея върху кухненска хартия....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: