Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се приготвя агнешко в гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч с агнешкоПресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо....
Татковия гювеч с агнешко
След това в гювеча слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително сме нарязали на кубчета....
Славянски гювеч с агнешко
Месото се нарязва на парченца и се задушава в олиото.
Добавя се нарязаният лук и малко вода....
Манастирски гювеч с агнешко месо
Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....
Гювеч с агнешко по тракийски
Прибавят се нарязаните червени и люти чушки. Посолява се и се добавя оризът. Долива се още малко вода и се изсипва в тава....
Румънски гювеч с агнешко месо
Картофите се обелват, нарязват се на едро и се запържват.
Морковите се обелват, режат се на кръгчета и се запържват....
Агнешко в глинен гювечОставя се на включен горен реотан, за да се запече отгоре месото.
Агнешкото в глинен гювеч е готово....
3
Задушено агнешко в гювеч
Задушаваме агнешкото в умерена фурна за около 2 часа.
Задушеното агнешко в гювеч е готово....
Апетитно агнешко в гювеч
Сложете месото в гювеча. Наредете отгоре лука, гъбите и морковите, нарязани на кръгчета....
Печено агнешко в гювеч
За това печено агнешко в гювеч месото се посолява и се оставя да се овкуси 1 час.
В купа се поставя олиото....
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
53
45
31
21
10
Дай твоята оценка: