Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крем Панакота
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панакота с кайсии
Готовата панакота се разлива в чашите със стегналия вече кайсиев мус и се оставя да се охлади отново добре в хладилника, докато се стегне и бялата...
Панакота с какао
Набъбналият желатин се разтопява на водна баня и се добавя към какаовия крем.
Накрая панакотата се ароматизира с една капсула ванилия....
Панакота с череши
Преди да сервираме чашите с панакота потапяме първо във вода, а после обръщаме в чиния....
Панакота с ягоди
Прибирате приготвената панакота в хладилник за поне четири часа, а най-добре за една нощ....
Панакота с шоколадПрясното мляко се загрявана на котлон заедно със захарта до разтапянето ѝ. Отделно се загрява сметаната и вътре се разтапя натрошеният шоколад....
2
Панакота с карамел
В съд смесете млякото, сметаната, захарта, желатина и ванилията. На котлон загрейте, докато започнат да излизат балончета, и свалете. Прецедете и...
Панакота с манго
Разпределете върху панакотата и върнете в хладилника за една нощ панакотата с манго....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
53
41
33
21
10
Дай твоята оценка: