Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крехки Свински Хапки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крехки Свински Хапки

Крехки Свински Хапки

Открий всички 24 избрани предложения за крехки свински хапки в Gotvach.bg.
Свински хапки в гювечСвински хапки в гювечПечете свинските хапки до готовност на месото и картофите....
Свински хапки с корнфлейксСвински хапки с корнфлейкс
Поднасяме свински хапки с корнфлейкс с чеснов сос....
Свински хапки с картофкиСвински хапки с картофки
Нарязваме и задушаваме лука, моркова и месото. Добавяме зеленчуци и задушаваме. Обелваме и нарязваме картофите и ги слагаме в кален гювеч....
Свински хапки с лимонСвински хапки с лимон
В йенска тенджера слагаме свинските хапки, поливаме ги със сока от лимона, разбъркваме добре, слагаме олио и сол на вкус и отгоре нареждаме нарязаните...
Свински хапки по шопскиСвински хапки по шопски
По желание, свинските хапки по шопски може да се сервират със стръкче магданоз и резени домати и краставици....
Свински хапки по селскиСвински хапки по селски
Нарежете на хапки или малко по-големи парчета. Сипете олио в тенджера и прибавете хапките месо....
Свински хапки по азиатскиСвински хапки по азиатски
Нарежете свинското месо на средно големи парчета. Оваляйте го добре с наситнения лук, захар, дафинови листа, соев сос, черен пипер и сол. Всичко...
Свински хапки на тиганСвински хапки на тиган
Нарязваме месото на хапки. Загряваме силно тефлонов тиган, слагаме месото и поливаме със соевия сос, печем за кратко, без да разбъркваме....
Свински хапки с кисело зелеСвински хапки с кисело зеле
В тенджерка се загрява олио и свинска мас, запържва се свинското месо, поръсено със сол и черен пипер....
Свински хапки в зелеви листаСвински хапки в зелеви листа
4
Свинските хапки в зелеви листа са готови....
Пържени свински хапки с празПържени свински хапки с праз
Измийте месото и го нарежете на малки парчета. Сложете в тиган/тенджера кравето масло и го разтопете. Добавете месото и пържете до златисто. Посолете...
Пържени свински хапки с лукПържени свински хапки с лук
Оставяме свинския кебап още няколко минути на бавен огън. Поднасяме докато е топло....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: