Gotvach.bg»Избрани Колекции»Моркови с Лимонов сок
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Моркови с Лимонов сок

Моркови с Лимонов сок

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно моркови с лимонов сок в Gotvach.bg.
Как да мариноваме морковиКак да мариноваме морковиМного вкусни и ароматни стават маринованите моркови, както и глазираните....
Мариновани кисели моркови с чесънМариновани кисели моркови с чесън
1
Маринованите кисели моркови с чесън са готови....
МорковиМоркови
6
Състав на моркови В морковите се съдържа голямо количество летицин и пектин. Морковите са отличен източник на провитамин А....
Моркови, мариновани с джинджифилМоркови, мариновани с джинджифил
1
Печем маринованите моркови върху хартия за печене в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути. Вкусно и здравословно!...
Мариновани пикантни морковиМариновани пикантни моркови
Тези мариновани пикантни моркови са подходящи за гарнитура или към салати и туршии за тези, които са почитатели на пикантната кухня....
Домашни мариновани морковиДомашни мариновани моркови
В малко вода с щипка сол и оцет варим леко морковите....
Стерилизирани мариновани морковиСтерилизирани мариновани моркови
1
Количеството моркови е спрямо броя буркани, които искате да приготвите....
Кисели морковиКисели моркови
1
След около 1 седмица туршията от кисели моркови е готова за консумация....
Украински млечен кисел с морковиУкраински млечен кисел с моркови
Останалото мляко се кипва и се добавят настърганите моркови. Добавя се захарта и сместа се вари една минута....
Мариновани гъби и морковиМариновани гъби и моркови
Маринованите гъби и моркови са готови....
Мариновани моркови в бурканиМариновани моркови в буркани
Маринованите моркови се съхраняват в хладилник. От тази рецепта се получават 5-8 малки буркана....
Литовски кисел с моркови и ябълкиЛитовски кисел с моркови и ябълки
Слагат се в тенджера и се заливат със сока от моркови. Добавят се 200 милилитра вода, захарта и сместа се оставя да кипне. Вари се 5 минути....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 7
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: