Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панирана Бамя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирана Бамя

Панирана Бамя

Открий всички 12 авторски предложения за панирана бамя в Gotvach.bg.
Панирана бамяПанирана бамяИзмийте бамята и я почистете от дръжките. Кипнете вода с малко сол и 1-2 с.л. оцет и бланширайте бамята за 5 минути. След това хубаво я отцедете за...
Панирана бамя с млечен сосПанирана бамя с млечен сос
Сваряваме изчистената от дръжките бамя във врящата подсолена вода до омекване. Отцеждаме я. За панировката: В купа разбиваме яйцата, добавяме...
Панирана пърхуткаПанирана пърхутка
Панираната пърхутка е готова....
Панирана ЦацаПанирана Цаца
Панираната риба се сервира топла, с резени лимон. Панираната Цаца е много вкусна....
Панирана шункаПанирана шунка
Панирана шунка - бързо, лесно, вкусно!...
Панирана мерлузаПанирана мерлуза
Панираната мерлуза е готова....
Панирана пъстърваПанирана пъстърва
Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за...
Панирана коприваПанирана коприва
6
Измийте копривата. Разбийте яйцата добре, добавете брашното и прясно мляко до получаване на гъста каша. Прибавете сол и накълцания копър и разбъркайте...
Панирана сланинаПанирана сланина
2
Отцедете панираната сланина върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от зеленчуци....
Панирана салвияПанирана салвия
Листата на градинския чай се овалват в брашно, а после в яйцето и галета. Пържат се на порции от двете страни в силно загрято олио. Вадят...
Панирана рибаПанирана риба
1
Почистваме добре рибата и около един час преди панирането я посоляваме. В отделен съд се приготвя панировка от галетата, брашното и яйцето....
Панирана МоцарелаПанирана Моцарела
2
Сиренето се нарязва на шайби с дебелина 1 см., посолява се леко и се оставя добре да се отцеди. Яйцата се разбиват. Шайбите сирене се овалват...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: