Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панирана Бамя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирана бамяИзмийте бамята и я почистете от дръжките. Кипнете вода с малко сол и 1-2 с.л. оцет и бланширайте бамята за 5 минути. След това хубаво я отцедете за...
Панирана бамя с млечен сос
Сваряваме изчистената от дръжките бамя във врящата подсолена вода до омекване. Отцеждаме я.
За панировката:
В купа разбиваме яйцата, добавяме...
Панирана пъстърва
Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за...
Панирана коприваИзмийте копривата. Разбийте яйцата добре, добавете брашното и прясно мляко до получаване на гъста каша. Прибавете сол и накълцания копър и разбъркайте...
6
Панирана сланинаОтцедете панираната сланина върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от зеленчуци....
2
Панирана салвия
Листата на градинския чай се овалват в брашно, а после в яйцето и галета.
Пържат се на порции от двете страни в силно загрято олио.
Вадят...
Панирана рибаПочистваме добре рибата и около един час преди панирането я посоляваме.
В отделен съд се приготвя панировка от галетата, брашното и яйцето....
1
Панирана МоцарелаСиренето се нарязва на шайби с дебелина 1 см., посолява се леко и се оставя добре да се отцеди.
Яйцата се разбиват.
Шайбите сирене се овалват...
2
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: