Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печена свинска плешка цяло парче
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сложете плешката в тава. Добавете нарязания лук, водата и дафиновите листа.
Покрийте с фолио и запечете за 2.5-3 часа....

Така готовата плешка поставяме в плик за печене, като прибираме в хладилника за около 30 минути.
Загряваме фурната на 200 градуса....

Свинската Плешка, печена в плик е много вкусна.
Свинско с картофи можете да приготвите по много начини, но резултатът е винаги вкусен!...

4

Свинска плешка (цялото парче - 2-3 кг с кожата) отваряте и овкусявате месото с Kentucky Mix peppers, пушен червен пипер, сол....

Отдолу парчето свинска плешка трябва да остане цяло. Посолява се и се овкусява с подправките....

Сложете плешката в тава. Намажете я със соса Уорчестър.
Смесете захарта, мащерката и черния пипер. Намажете плешката със захарната смес....

Как се приготвя опушена свинска плешка
Свинската плешка се нарязва на парчета, които да са с еднаква големина....

Свинската плешка, ако е голяма, я нарежете на по-малки парчета и обилно натрийте с червения пипер и малко сол....

Докато се пече свинската плешка, си приготвяме гарнитурата. В тиган с олио поставяме нарязания на ситно лук, гъбите и ориза....

Почистваме добре свинската плешка и я нарязваме на едри парчета.
Оставяме на страни, докато приготвим марината за свинско....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
52
45
31
21
10
Дай твоята оценка: