Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешка яхния с гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка яхния с гъби

Пилешка яхния с гъби

Открий всички 23 избрани предложения относно пилешка яхния с гъби в Gotvach.bg.
Пилешка яхния с гъби и празПилешка яхния с гъби и празПрибавяме към него нарязаните предварително моркови, праз, лук, чушки, гъби и чесън....
Пилешка яхния с гъбиПилешка яхния с гъби
3
Добавяме бульонът от пилето, нарязани на половинки гъби и пилешките бутчета. Накрая прибавяме подправките....
Пилешка яхния с праз и гъбиПилешка яхния с праз и гъби
Овкусете пилешката яхния с праз и гъби с щедра щипка нарязан магданоз и черен пипер. Да ви е сладко!...
Пилешка яхнияПилешка яхния
При поднасяне поръсете пилешката яхния със скълцан магданоз....
Селска пилешка яхнияСелска пилешка яхния
1
Преди поднасяне поръсвате пилешката яхния с наситнения магданоз....
Средиземноморска пилешка яхнияСредиземноморска пилешка яхния
Посолете яхнията. Затворете тенджерата и оставете средиземноморската пилешка яхния да фъска 45 мин....
Пикантна пилешка яхнияПикантна пилешка яхния
Накрая посолете, поръсете яхнията с чубрицата и оставете да ври, докато картофите се сварят. Пикантната пилешка яхния е готова....
Лятна пилешка яхнияЛятна пилешка яхния
Добър апетит с тази лятна пилешка яхния!...
Ретро пилешка яхнияРетро пилешка яхния
2
Ретро пилешката яхния е добре позната и любима на цялото семейство от години насам!...
Пилешка яхния с оризПилешка яхния с ориз
Измивате пилешките кълки и ги поставяте в тенджера от 4.5 л, като наливате вода до 4 литра, прибавяте 2 супени лъжици сол, разбърквате и оставяте...
Пилешка яхния с кнедлиПилешка яхния с кнедли
Нарежете пилешкото месо и го запържете заедно с лука. Добавете нарязаните зеленчуци и гответе 2 минути, след това прибавете ечемика, бирата, бульона...
Пилешка яхния с доматиПилешка яхния с домати
Нарязвате пилето на порции и го посолявате. Варите нарязания на филийки лук в малко подсолена вода, докато лукът омекне и водата се изпари. Сипвате...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
54
43
32
20
10
Дай твоята оценка: