Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Кефал
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кефал ПлакияОбелваме и нарязваме на едро лука.
В тиган поставяме олиото и 1/2 ч.ч. вода и добавяме лука, за да се задуши. Задушаваме, докато омекне, след което...
Печен Кефал
Изчистваме рибата и я измиваме добре.
Посоляваме я и прибираме в хладилника за около 20 минути.
През това време си нарязваме магданоза на ситно...
Пълнен Кефал
Приготвяме си смес от гъбите, настърганата целина и пресния лук и пълним самата риба, като зашиваме с конец....
Кефал на фурнаВсеки кефал увийте в пергаментова хартия за печене и ги сложете в тава да се запекат за 1/2 час на около 180 градуса....
1
Кефал с тиквички
Нарежете тиквичките на колелца с дебелина около половин сантиметър, посолете ги и ги оставете да се отцедят за около 30 минути, след което ги подсушете...
Супа с кефал
Малка глава лук по същияначин.Почистваме 1 бр. кефал. Нарязваме го на 3-4 парчета. Измиваме го със студена вода....
Кефал във фолио
Почистваме рибата добре на течаща вода и я намазваме отвън и отвътре с марината от зехтин, лимонов сок, соев сос и горчица.
Оставяме я на хладно...
Кефал със зеле
Нарязваме лука на тънки филии.
Поставяме в тиган с олио и задушаваме.
Към него прибавяме ситно нарязаното зеле и също оставяме да се задуши....
Кефал на СкараРибата почистваме от люспите, вътрешностите и перките и отстраняваме главите.
Добре омазняваме с олиото и поръсваме с бял смлян пипер, подправка...
1
Задушен кефал с целина
Почистените и добре измити парчета риба се нареждат в намазана с масло тенджера. Заливат се с вода и се добавят нарязаните на парченца моркови, целина...
Маринован кефал в буркани
Почистваме кефала от вътрешностите. Махаме главите и опашките на рибите.
Измиваме добре рибите. Режем ги на парчета с дебелина около 1 пръст и...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: