Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Сурова Туршия в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сурова туршияСлед 10 дена суровата туршия е готова за консумация.
Виж също защо туршията побелява и защо понякога омеква туршията....
9
Сурова туршия с моркови
Продуктите са за 4 буркана по 3 литра.
Всички зеленчуци се измиват добре, морковите се остъргват, зелето се нарязва на резени, чушките се набождат...
Сурова туршия с люти чушкиПочистете лютите чушки от дръжките. Наредете на дъното на голям буркан няколко по-малки скилидки чесън, зърна черен пипер, 1-2 дафинови листа и стръкчета...
5
Сурова туршия със зелени доматиВъзвираме саламурата и след като изстине, заливаме туршията. Започваме да претакаме туршията 10 дни....
13
Сурова туршия от люти чушки
На дъното на буркан слагамe подправките и нареждаме чушлетата в него.
В така наредения буркан изсипваме една част оцет и две части вода.
Течността...
Бърза туршия в бидонМоже да се консумира още на следващия ден бързата туршия в бидон.
На хладно място издържа повече от месец....
5
Солена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
5
Вкусна туршия в бидон
Виж също защо побелява туршията, кога се пресича туршията и колко сол се слага на туршия....
Кисело зеле в бидон с хрянВ издълбаната част се слага по 1-2 супени лъжици морска сол и зелките се нареждат в издълбаната част нагоре в подходящ съд - бидон или каче....
1
Туршия за зимата в бидонЗалейте в бидона. При нужда притиснете с нещо отгоре, за да не изплуват....
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: