Gotvach.bg»Избрани Колекции»Риба Мряна Приготвяне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме и изчистваме хубаво рибата. Подсушаваме я.
В дълбока чиния слагаме брашното и солта и разбъркваме....

Рибата се почиства и се измива. Нарязва се на парчета и се поръсва със сол и лимонов сок....

Внимателно разопаковайте и поднесете печената риба с гарнитура според сезона.
Мряната на фурна е готова....

След като изпържите рибата, в същия тиган, изпържете ситно нарязаните лук, магданоз и подправката за риба....

Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло.
На скоро обаче моя колежка каза, че...

От друга страна се твърди, че ако има миризма самият шаран, приготвен по този начин, тестото поема тази миризма и вашият шаран, приготвен в тесто...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
51
43
34
20
10
Дай твоята оценка: