Gotvach.bg»Избрани Колекции»Риба Мряна Приготвяне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба Мряна Приготвяне

Риба Мряна Приготвяне

Прегледай всички 24 избрани предложения относно риба мряна приготвяне в Gotvach.bg.
Пълнена риба мрянаПълнена риба мрянаНаситнете лука и моркова. Овкусете ги със сол и ги задушете в олиото. Щом поомекнат добавете виното и накълцания магданоз. Оставете сместа да...
Риба мряна в гювечРиба мряна в гювеч
Рибата мряна в гювеч е готова....
Пържена мрянаПържена мряна
Измиваме и изчистваме хубаво рибата. Подсушаваме я. В дълбока чиния слагаме брашното и солта и разбъркваме. Потапяме всяка рибка в брашното...
Печена мрянаПечена мряна
Рибата се почиства и се измива. Нарязва се на парчета и се поръсва със сол и лимонов сок. Парчетата се овалват в брашно, като се пристискат, така...
Мряна на фурнаМряна на фурна
Пригответе пергаментова хартия за печене. Намажете я с олио. Поставете една две почистени рибки....
Рибник с мрянаРибник с мряна
Почистете рибите и ги измийте. Нарежете праза и го задушете за няколко минути в сгорещено олио. Прибавете ориза и пържете, докато стане прозрачен....
Мряна на скараМряна на скара
Посолете мряната от двете страни. Загрейте добре скарата и я намажете с парче сланина....
Мряна в пергаментМряна в пергамент
Мряната се почиства, измива и се оставя да се подсуши....
Панирана мряна със сусамПанирана мряна със сусам
След като изпържите рибата, в същия тиган, изпържете ситно нарязаните лук, магданоз и подправката за риба....
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло. На скоро обаче моя колежка каза, че...
Шаран, приготвен в тестоШаран, приготвен в тесто
От друга страна се твърди, че ако има миризма самият шаран, приготвен по този начин, тестото поема тази миризма и вашият шаран, приготвен в тесто...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
51
43
34
20
10
Дай твоята оценка: