Gotvach.bg»Избрани Колекции»Прясна Риба тон Приготвяне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за приготвяне на прясна риба ТонВ Италия най-често приготвят прясната риба тон маринована с лимон и зехтин, и добавят сол и черен пипер, така нареченото карпачо....
Прясна паста с риба тон и грах
Добавяме консервата с риба тон, граха, сол, черен пипер и малко от водата, в която сме варили пастата....
Приготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло.
На скоро обаче моя колежка каза, че...
Риба Тон- Ако купувате прясна риба тон, имайте в предвид, че тя може да престои в хладилника най-много четири дена, а за предпочитане е да я приготвите...
1
Пастет от прясна риба
Слагаме почистената риба да се свари. Отделно си варим картофите, след което ги смачкваме на пюре....
Шаран, приготвен в тесто
От друга страна се твърди, че ако има миризма самият шаран, приготвен по този начин, тестото поема тази миризма и вашият шаран, приготвен в тесто...
Омлет, приготвен в тостерЯйцата се разбъркват, заедно с натрошеното сирене, настъргания кашкавал и ситно нарязаните домати.
Добавя се копърът и сместа се изсипва във вече...
1
Вкусен козунак, приготвен в хлебопекарна
Долива се прясно мляко, докато стигне до 255 мл. Към течните съставки се добавя захарта заедно с течния подсладител и се разбива добре....
Салата риба тон
Добавят се доматите, рибата, царевицата, маслините и се подправя със зехтин, лимон и сол....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: