Gotvach.bg»Избрани Колекции»Прясна Риба тон Приготвяне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за приготвяне на прясна риба ТонВ Италия най-често приготвят прясната риба тон маринована с лимон и зехтин, и добавят сол и черен пипер, така нареченото карпачо....
Прясна паста с риба тон и грах
Добавяме консервата с риба тон, граха, сол, черен пипер и малко от водата, в която сме варили пастата....
Приготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло.
На скоро обаче моя колежка каза, че...
Пастет от прясна риба
Слагаме почистената риба да се свари. Отделно си варим картофите, след което ги смачкваме на пюре....
Риба Тон- Ако купувате прясна риба тон, имайте в предвид, че тя може да престои в хладилника най-много четири дена, а за предпочитане е да я приготвите...
1
Шаран, приготвен в тесто
От друга страна се твърди, че ако има миризма самият шаран, приготвен по този начин, тестото поема тази миризма и вашият шаран, приготвен в тесто...
Омлет, приготвен в тостерЯйцата се разбъркват, заедно с натрошеното сирене, настъргания кашкавал и ситно нарязаните домати.
Добавя се копърът и сместа се изсипва във вече...
1
Вкусен козунак, приготвен в хлебопекарна
Долива се прясно мляко, докато стигне до 255 мл. Към течните съставки се добавя захарта заедно с течния подсладител и се разбива добре....
Салата риба тон
Добавят се доматите, рибата, царевицата, маслините и се подправя със зехтин, лимон и сол....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: