Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Дроб по Воденичарски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Дроб по Воденичарски

Свински Дроб по Воденичарски

Прегледай всички 12 избрани предложения относно свински дроб по воденичарски в Gotvach.bg.
Дроб по воденичарскиДроб по воденичарскиЛук се нарязва на едро и се задушава, прибавя се дробът, нарязан на хапки и печени чушки. Подправя се с черен пипер, сол и чубрица. Когато дробът...
Свински дроб по венецианскиСвински дроб по венециански
1
Към него прибавяме свинския дроб и виното. Пържим 10-15 минути или докато виното се изпари. По желание може да го сервирате с картофено пюре....
Свински дроб по ловджийскиСвински дроб по ловджийски
Дробът се реже на парчета, поръсва се със сода, престоява 30 минути, поръсва се с оцет и след това се измива. След това се залива с прясно мляко....
Свински дроб по селскиСвински дроб по селски
10
Щом свинският дроб е полуготов, добавете нарязаните на едри парчета зеленчуци (лукът на дебели полумесеци), виното и оставете да се задушава, докато...
Задушен свински дроб по селскиЗадушен свински дроб по селски
Сваля се от огъня и се поръсва задушеният свински дроб по селски с нарязан пресен магданоз....
Много вкусен свински дроб по АИПМного вкусен свински дроб по АИП
Свинският дроб и месото се нарязват на хапки, сланината се нарязва на по-средни парченца....
Кавърма по воденичарскиКавърма по воденичарски
Месото се нарязва на късчета и се изпържва в маста до омекване. Прибавя се нарязаният на филийки лук. След като омекне лукът, се прибавя дробът...
Кебап по воденичарскиКебап по воденичарски
Нарязваме месото на кубчета, запържваме в мазнината и изваждаме. В същата мазнина прибавяме почистените главички лук и малко вода. Задушаваме...
Кавърма с черен свински дроб по шопскиКавърма с черен свински дроб по шопски
Разбъркайте добре всичко, захлупете с капак и задушавайте кавърмата със свински дроб по шопски още 5 -10 минути....
Свински черен дроб по селскиСвински черен дроб по селски
4
Гъбите и лука се нарязват, морковите се настъргват на едро и се прибавят към полуготовия черен дроб да се задушат....
Свинска кавърма по воденичарскиСвинска кавърма по воденичарски
Свинската кавърма по воденичарски е много вкусна....
Джолан чорба по воденичарскиДжолан чорба по воденичарски
Към свареното свинско се прибавя зелката, предварително нарязана и задушена в мазнината. Прибавя се ситно нарязаният лук и моркови....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
52
46
30
20
10
Дай твоята оценка: