Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Дроб по Воденичарски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дроб по воденичарскиЛук се нарязва на едро и се задушава, прибавя се дробът, нарязан на хапки и печени чушки. Подправя се с черен пипер, сол и чубрица.
Когато дробът...
Свински дроб по венецианскиКъм него прибавяме свинския дроб и виното.
Пържим 10-15 минути или докато виното се изпари. По желание може да го сервирате с картофено пюре....
1
Свински дроб по ловджийски
Дробът се реже на парчета, поръсва се със сода, престоява 30 минути, поръсва се с оцет и след това се измива. След това се залива с прясно мляко....
Свински дроб по селскиЩом свинският дроб е полуготов, добавете нарязаните на едри парчета зеленчуци (лукът на дебели полумесеци), виното и оставете да се задушава, докато...
10
Задушен свински дроб по селски
Сваля се от огъня и се поръсва задушеният свински дроб по селски с нарязан пресен магданоз....
Много вкусен свински дроб по АИП
Свинският дроб и месото се нарязват на хапки, сланината се нарязва на по-средни парченца....
Кавърма по воденичарски
Месото се нарязва на късчета и се изпържва в маста до омекване. Прибавя се нарязаният на филийки лук.
След като омекне лукът, се прибавя дробът...
Кебап по воденичарски
Нарязваме месото на кубчета, запържваме в мазнината и изваждаме.
В същата мазнина прибавяме почистените главички лук и малко вода.
Задушаваме...
Кавърма с черен свински дроб по шопски
Разбъркайте добре всичко, захлупете с капак и задушавайте кавърмата със свински дроб по шопски още 5 -10 минути....
Свински черен дроб по селскиГъбите и лука се нарязват, морковите се настъргват на едро и се прибавят към полуготовия черен дроб да се задушат....
4
Джолан чорба по воденичарски
Към свареното свинско се прибавя зелката, предварително нарязана и задушена в мазнината.
Прибавя се ситно нарязаният лук и моркови....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
52
46
30
20
10
Дай твоята оценка: