Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Задушено със Сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Задушено със Сос

Свинско Задушено със Сос

Открий всички 26 авторски предложения относно свинско задушено със сос в Gotvach.bg.
Задушено свинско месо в доматен сосЗадушено свинско месо в доматен сосДобавяме към останалите продукти и оставяме задушеното свинско да къкри на тих огън. Задушеното свинско месо в доматен сос е много вкусно....
Свинско задушено с лукСвинско задушено с лук
1
Поднесете задушеното свинско с лют пипер по желание и студено вино. Свинското задушено с лук е готово....
Свинско задушено в гювечСвинско задушено в гювеч
Печете свинското задушено на 180 градуса около 1 час и 30 минути. Свинското задушено в гювеч е много вкусно....
Свинско задушено с дюлиСвинско задушено с дюли
Преди сервиране поръсете задушеното свинско с магданоз. Свинското задушено с дюли е уникална вкусотия....
Свинско задушено с оризСвинско задушено с ориз
1
Сервирайте, като сипете ориз и върху него сипете от задушеното. Поръсете с магданоз....
Свинско задушено в зеленчуциСвинско задушено в зеленчуци
Нарязваме месото на късчета, а зеленчуците - на дребни парчета. В дълбок съд загряваме мазнината и слагаме парчетата месо. Запържваме го, докато...
Свинско задушено в пликСвинско задушено в плик
4
Поднесете задушеното свинско в голяма чиния на масата с прибори за сервиране....
Свинско печено задушеноСвинско печено задушено
Загрейте фурната на 200 градуса и печете свинското печено задушено още половин час....
Свинско задушено с кашкавалени кнедлиСвинско задушено с кашкавалени кнедли
Пуснете ги в яхнията и върнете свинското задушено обратно във фурната за 10-15 минути. Свинското задушено с кашкавалени кнедли е готово....
Задушено свинско с гъбиЗадушено свинско с гъби
1
Заливаме свинското с гъби с малко мазнина, захлупваме и печем в слаба фурна....
Задушено свинско със зелеЗадушено свинско със зеле
1
Накрая поднесете свинското със зеле с магданоз....
Задушено свинско с лукЗадушено свинско с лук
10
Печете първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото...

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
54
43
32
21
10
Дай твоята оценка: