Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско с Паприкаш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паприкаш с яйцаДобавяме нарязаните на парченца яйца, затопляме и преди поднасяне заливаме паприкаша със сметана....
1
Паприкаш в таваНарязвате лука на ситно и го задушавате в мазнината и малко вода. Добавяте нарязаните на кръгчета целина и моркови.
Когато омекнат сипвате вътре...
Паприкаш с гъби
Нарежете гъбите на тънки парчета, посолете и ги задушете в съд под капак.
Добавете олиото, червения пипер и ситно нарязан лук. Сервирайте ястието...
Паприкаш по манастирскиПосолявате и оставяте паприкаша да къкри още 5-6 минути на тих огън.
Поднасяте ястието, поръсено със ситно нарязан магданоз....
1
Паприкаш за зиматаКоличества не съм посочила, защото не съм ги мерила, а съм пълнила направо бурканите.
Измиват се доматите и сиврията. Нарязаните домати се слагат...
1
Паприкаш по унгарски
Класическият унгарски паприкаш предвижда месото да е телешко. Макар, че можем да го заменим и с друго....
Паприкаш на фурна
Нарязваме лука и целината на ситно, а морковите на дребно. Задушаваме ги в малко олио и към тях прибавяме и нарязаните домати.
Брашното запичаме...
Паприкаш по селски
Когато паприкашът е почти готов, сипвате ситно нарязаните домати. Прехвърляте ястието в тавичка и запичате....
Паприкаш по израелски
Патладжаните нарежете на кръгчета, сложете ги в съд с малко вода и малко сол (така че горчивината да излезе). Подсушете.
След това се запържват...
Пиле Паприкаш с пресен лукПилето Паприкаш с пресен лук е готово.
Източник: Rosaura Rios от Кулинарна мрежа...
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: