Gotvach.bg»Избрани Колекции»Скумрия Пресносолка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Скумрия пресносолка в хладилникОставете осолената скумрия в хладилник за 2 дни. След това, може да си хапнете....
Осолена скумрияГарнираме осолената скумрия с парчета тънко нарязан лук поръсен с копър и полят с лимонов сок и зехтин на вкус....
7
Осолена маринована скумрия
След 12 часа може да се насладите на уникално вкусна осолена маринована скумрия.
Приятен апетит!...
Пълнена скумрияМорковите, лукът и целината се почистват и нарязват на ситно. Запържват се в сгорещеното олио, след което се прибавят ситно нарязаните домати....
1
Скумрия закускаРибата се измива добре и се държи 20 часа в силна саламура. След това я слагаме на скара, за да се отцеди - за около 5-6 часа.
Нарязваме на филии...
5
Пушена скумрия
След това скумрията се почиства леко от солта и се опушва в подходящи съдове на пушек от мокри стърготини....
Печена скумрия
Скумрията се изчиства, махат ѝ се главите, измива се, разделя се наполовина и се осолява....
Консервирана скумрия
Кипва се отново и с горещата марината се залива скумрията в бурканите до 2 пръста под ръба....
Подлучена скумрия
На дъното на тавичка слагаме обелените и нарязани на колелца домати. Върху тях слагаме ситно нарязания чесън и поръсваме с черен пипер.
Отгоре...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: