Gotvach.bg»Избрани Колекции»Скумрия Пресносолка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Скумрия Пресносолка

Скумрия Пресносолка

Разгледай всички 12 авторски предложения относно скумрия пресносолка в Gotvach.bg.
Скумрия пресносолка в хладилникСкумрия пресносолка в хладилникОставете осолената скумрия в хладилник за 2 дни. След това, може да си хапнете....
Осолена скумрияОсолена скумрия
7
Гарнираме осолената скумрия с парчета тънко нарязан лук поръсен с копър и полят с лимонов сок и зехтин на вкус....
Осолена маринована скумрияОсолена маринована скумрия
След 12 часа може да се насладите на уникално вкусна осолена маринована скумрия. Приятен апетит!...
Панирана скумрияПанирана скумрия
1
Рибата се почиства от вътрешностите, опашката и главата (ако не е почистена вече), след това се изплаква хубаво и се подсушава с кухненска хартия....
Печена скумрияПечена скумрия
Скумрията се изчиства, махат ѝ се главите, измива се, разделя се наполовина и се осолява....
Скумрия РопотамоСкумрия Ропотамо
2
Нарязваме краставичките и праза. Грахът и нарязаните предходни зеленчуци се смесват с доматения сос. Добавяме и олиото, сместа от оцет и краставичната...
Скумрия яхнияСкумрия яхния
Поднесете яхнията от скумрия с лимон и скълцан магданоз....
Пържена скумрияПържена скумрия
3
Скумрията изчистваме добре от вътрешностите и премахваме главата. Измиваме и нарязваме на шайби....
Скумрия-плакияСкумрия-плакия
Сипете в тавичката за печене доматите, нарязания на филийки лук, моркови на колелца и граха. Овкусете със солта, черния пипер, ригана и дафиновите...
Пълнена скумрияПълнена скумрия
1
Морковите, лукът и целината се почистват и нарязват на ситно. Запържват се в сгорещеното олио, след което се прибавят ситно нарязаните домати....
Веяна скумрияВеяна скумрия
Осолената риба се завива стегнато в стреч фолио, слага се в кутия и се прибира в хладилника за 3-4 дена....
Бърза скумрияБърза скумрия
1
Образува се кашичка с която се намазват добре почистените и охладени скумрии. Престояват така около 15 мин....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: