Gotvach.bg»Избрани Колекции»Суджук от Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Суджук от Дивеч

Суджук от Дивеч

Открий всички 12 избрани предложения за суджук от дивеч в Gotvach.bg.
Суджук от дивечСуджук от дивечСкълцайте съвсем ситно месото от дивече и сланината. Към тях добавете, солта, черния и червен пипер, селитрата и захарта....
Марината за дивеч и пържолиМарината за дивеч и пържоли
2
Разбъркайте всички и намажете дивеча и пържолите. След около 1-2 часа са готови за печене....
Марина за дивечМарина за дивеч
Маринатата за дивеч е много сполучлива....
Чорба с дивечЧорба с дивеч
Изчистваме птиците, изкормваме, измиваме и варим в 2 л. студена вода с малко сол. Сварените птици изваждаме и нарязваме на парчета, а бульона...
Кюфтета от дивечКюфтета от дивеч
1
Нарежете всички видове месо на парчета по около 100 г и ги посолете. Оставете ги да престоят на хладно 24 часа, след което ги оставете върху наклонена...
Шницели от дивечШницели от дивеч
Смелете месото на кайма. Ако ви се вижда сухо, а обичате по-мазно, може да добавите малко сланина. В купа сложете каймата, прибавете нарязания...
Сос за дивечСос за дивеч
Мармаладът се разбива, слага се горчицата и се бърка. Прибавя се виното и се разбива, след което се слагат конякът и сокът от сварените кори. Внимава...
Наденички от дивечНаденички от дивеч
Подготвеното месо се почиства, измива и подсушава. Нужно е дивечовото месо да се изкисне във вода поне една нощ. След това всички продукти се нарязват...
Пастърма от ДивечПастърма от Дивеч
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
СуджукСуджук
4
Напълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е останал въздух....
Френска марината за дивечФренска марината за дивеч
Сваля се, прецежда се и с тази марината се залива месо от дивеч, за да бъде по-вкусно и крехко....
Натурален кебап от дивечНатурален кебап от дивеч
Месото се нарязва на хапки. В тенджера под налягане се слага нарязаното месо, главата лук, предварително обелена и отрязана на две. Добавят се...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: