Gotvach.bg»Избрани Колекции»Суджук от Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Суджук от Дивеч

Суджук от Дивеч

Открий всички 12 избрани предложения за суджук от дивеч в Gotvach.bg.
Суджук от дивечСуджук от дивечСкълцайте съвсем ситно месото от дивече и сланината. Към тях добавете, солта, черния и червен пипер, селитрата и захарта....
Марината за дивеч и пържолиМарината за дивеч и пържоли
2
Разбъркайте всички и намажете дивеча и пържолите. След около 1-2 часа са готови за печене....
Кюфтета от дивечКюфтета от дивеч
1
Нарежете всички видове месо на парчета по около 100 г и ги посолете. Оставете ги да престоят на хладно 24 часа, след което ги оставете върху наклонена...
Наденички от дивечНаденички от дивеч
Подготвеното месо се почиства, измива и подсушава. Нужно е дивечовото месо да се изкисне във вода поне една нощ. След това всички продукти се нарязват...
Шницели от дивечШницели от дивеч
Смелете месото на кайма. Ако ви се вижда сухо, а обичате по-мазно, може да добавите малко сланина. В купа сложете каймата, прибавете нарязания...
Марина за дивечМарина за дивеч
Маринатата за дивеч е много сполучлива....
Пастърма от ДивечПастърма от Дивеч
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Чорба с дивечЧорба с дивеч
Изчистваме птиците, изкормваме, измиваме и варим в 2 л. студена вода с малко сол. Сварените птици изваждаме и нарязваме на парчета, а бульона...
Сос за дивечСос за дивеч
Мармаладът се разбива, слага се горчицата и се бърка. Прибавя се виното и се разбива, след което се слагат конякът и сокът от сварените кори. Внимава...
СуджукСуджук
4
Напълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е останал въздух....
Гарнитура за всякакъв дивечГарнитура за всякакъв дивеч
Измийте и обелете картофите. След това ги сварете. Намачкайте хубаво сварените картофи, овкусете ги със сол на вкус и прибавете към тях царевичното...
Френска марината за дивечФренска марината за дивеч
Сваля се, прецежда се и с тази марината се залива месо от дивеч, за да бъде по-вкусно и крехко....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: