Gotvach.bg»Избрани Колекции»Трахана Приготвяне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Към готовата трахана се добавя запръжката.
За застройката се разбиват жълтъците заедно с млякото, лимоновия сок....

2

При непрекъснато бъркане прибавете сухата Трахана и варете на умерен огън до сгъстяване....

Тази трахана е убийствено вкусна и е подходяща за закуска в зоната или за лека вечеря....

След като сме оставили да се свари траханата и е готова, се добавя и запръжката....

Фасулът и пшеницата се сваряват и се посоляват.
Отделно се сварява месото, нарязано на малки парчета, и се добавя към фасула и пшеницата....

Траханата се залива с 250 мл. хладка вода и се оставя да поомекне като се разбърква от време на време....

На третия ден вечерта прехвърляме мократа трахана в буркани и слагаме по малко мазнина отгоре....

4
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
51
44
32
22
10
Дай твоята оценка: