Gotvach.bg»Избрани Колекции»Филе от Сьомга на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе от Сьомга на Скара

Филе от Сьомга на Скара

Прегледай всички 24 подбрани съвети за филе от сьомга на скара в Gotvach.bg.
Филе от сьомга на скараФиле от сьомга на скараВключваме скарата изчакваме да се загрее и преди да поставим филето от сьомгата го намазваме със зехтина....
Сьомга на скараСьомга на скара
4
Смесете всички съставки на марината в стъклена или порцеланова купа. Мариновайте филетата около 20 минути. Изпечете на предварително загрят и...
Сьомга на скара с печени зеленчуциСьомга на скара с печени зеленчуци
Пригответе и бутилка Траминер за тази сьомга на скара с печени зеленчуци. Наздраве!...
Сьомга на скара с екзотична салатаСьомга на скара с екзотична салата
Опечената сьомга се поднася топла, гарнирана с тази екзотична салата....
Печена сьомга на скараПечена сьомга на скара
Печената сьомга на скара е готова....
Чеснова сьомга на скараЧеснова сьомга на скара
Извадете и сервирайте топла чеснова сьомга на скара....
Маринована сьомга за скараМаринована сьомга за скара
За тази маринована сьомга на скара измийте рибата и я поставете в купа с капак. Добавете солта, пипера, соевия сос и зехтина....
Котлет от сьомга на скара с чипс от морковиКотлет от сьомга на скара с чипс от моркови
Включвам скарата и когато реотаните загреят добре ги намазвам с олио и поставям сьомгата да се изпече от двете страни равномерно....
Сочна сьомга на скара, печена върху лимонени резениСочна сьомга на скара, печена върху лимонени резени
Сочната сьомга на скара, печена върху лимонени резени е готова....
Филе от риба на скара с орехов сосФиле от риба на скара с орехов сос
Намазваме ги обилно с олио и ги запичаме върху нагорещената скара. Печем рибата до готовност....
Сьомга филе на фурнаСьомга филе на фурна
1
Сьомга филето на фурна е готово....
Осолено филе от сьомгаОсолено филе от сьомга
Филето от сьомгата се натрива със смес от натрошена на дребно морска сол, захар в съотношение 1.5 :1....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
53
42
31
22
10
Дай твоята оценка: