Gotvach.bg»Избрани Колекции»Червен Костур на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Костур на тиганОвалвайте всяко парче костур в тази смес и изпържете до приятен загар в сгорещена мазнина. Отцеждайте рибата върху решетка....
Филе от костур на тиган
Мариновайте го половин час в сос, приготвен от лимонов и портокалов сок, чесън, лук, горчица, сол и червен пипер....
Паниран Костур
Почистваме добре рибата, като поръсваме с лимоновия сок и посоляваме.
Пребирамев хладилника за около 10-15 минути .
В купичка счукваме яйцето...
Супа от костур
Резенчета лимон също биха били добро допълнение към вашата супа от костур.
Добър апетит!...
Костур на скараПочистете костура добре, измийте го и го подсушете. Добре го поръсете със сол и черен пипер....
1
Костур в тесто
Филето костур се разделя на 8 порции, които се осоляват, намазват със зехтин, поръсват се с пипер и мащерка и се овалват в ореховите трохи....
Костур по Италиански
Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино.
Добър апетит!...
Костур с чушки
След като наловя няколко парчета ивичест (или обикновен костур) в магазина или имам успешен улов, им махам кожата, подправям със сол, пипер и зехтин...
Ориз на тиган с месо
Загрейте 50 мл мазнина в тиган с незалепващо покритие и запържете ориза на тиган за няколко минути....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
55
43
31
21
10
Дай твоята оценка: