Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чесън в Оцет

Чесън в Оцет

Прегледай всички 12 авторски предложения за чесън в оцет в Gotvach.bg.
Чесън в оцетЧесън в оцет
5
С кипяща вода попарваме младия чесън, като внимаваме да не омекне. Изцежда се, нарежда се в буркани и се залива с оцет и сол на вкус....
Кисел чесънКисел чесънОбръщайте бурканите още 3 дена, след което киселият чесън е готов за консумация....
Тиквички с чесън и оцетТиквички с чесън и оцет
2
Получават се страхотни пържени тиквички с чесън и оцет!...
Маринован кисел чесънМаринован кисел чесън
Туршията може да се направи на пролет, когато има хубав пресен чесън. Може да се направи и зимата набързо за 4-5 дена и да се консумира веднага....
Туршия от чесън в бурканиТуршия от чесън в буркани
Готовата туршия се съхранява в хладно помещение с постоянна температура. Туршията от чесън в буркани е много сполучлива....
Пържен патладжан с чесън и оцетПържен патладжан с чесън и оцет
Пържен патладжан с чесън и оцет, който е страхотно бирено мезе. Измийте патладжана и го нарежете на колелца. Поставете го в купа и посолете....
Пържени патладжанчета с чесън и оцетПържени патладжанчета с чесън и оцет
Поръсете ги с пресован или счукан чесън. Поръсете с магданоз и оцет....
Тиквички с чесън и балсамов оцетТиквички с чесън и балсамов оцет
Скилидките чесън се обелват и нарязват на едро. Разпределят се върху тиквичките....
Свински дроб с чесън и оцетСвински дроб с чесън и оцет
Почистват се скилидки чесън и се смесват с оцет. Поднасяме свинския дроб, като се залива с чесновата смес или просто си топвате в нея....
Чесън туршияЧесън туршия
4
Подбира се напълно узрял чесън с оформени глави, обелва се и се отрязва стеблото на 3 - 4 см от главата....
Туршия от пържени чорбаджийски чушки с чесън и копърТуршия от пържени чорбаджийски чушки с чесън и копър
Копърът се нарязва на ситно, чесънът също и се смесва с оцета. Заливат се чушките с марината и оставяме така за 20 -30 минути....
Пържени тиквички с оцет и чесънПържени тиквички с оцет и чесън
4
Нарязва се 1 скилидка чесън и се добавя при тиквичките. Поливат се с оцет на вкус и пак се разбъркват....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: